Stekni novo iskustvo u Kolumbiji predavajući engleski jezik!

Odlično vladaš engleskim jezikom? Želiš da stekneš novo iskustvo iz oblasti edukacije i nadogradiš svoje znanje i veštine? Voliš da upoznaješ nove sredine i kulturu? Ukoliko su tvoji odgovori na prethodna pitanja potvrdni, Global Talent program plaćenih stručnih praksi je prilika koju treba da iskoristiš! Praksa koju mi izdvajamo za tebe je iz oblasti edukacije u kompaniji HFC u Floridablanku uKolumbiji.

Pored vedrog duha, fleksibilnosti i motivisanosti sve što je potrebno za učešće u ovom programu jeste odlično poznavanje engleskog jezika i osnova španskog.

Za vreme trajanja prakse osoba je zadužena da na nedeljnom nivou, od ponedeljka do petka, drži konverzacijske radionice.Takođe, pored ovoga potrebno je obaviti još dodatnih aktivnosti koje se odnose na planiranje odvijanja predavanja, ocenjivanje, sređivanje potrebne papirologije i slično. Svi ovi poslovi obavljaju se u Institutu za tinejdžere i odrasle učenike.

Zahvaljujuci ovoj praksi student moze da stekne nova iskustva u predavanju engleskog jezika, da učestvuje u razvoju kolumbijskog obrazovanja i omogući učenicima da nauče nešto o drugim kulturama.

Trajanje prakse je 35-37 nedelja. Mesečna plata iznosi $USD 500, što je određeno u visini proseka države u kojoj ste na praksi.

Neophodni uslovi za učešće:

  • Diplomirani student ili student završne godine fakulteta/više škole/mastera.
  • Odlično poznavanje engleskog jezika.
  • Posedovanje znanja u predavanju jezika.

Ukoliko želiš da se prijaviš i informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, prijavi se na sajtu i bićeš kontaktiran u roku od 24h. Konkretan datumpočetka prakse određuje se u dogovoru sa kompanijom sa kojom se sarađuje.

Global Talent je globalni program praksi koji pruža studentima i diplomcima priliku za multikulturalno profesionalno iskustvo i razvoj u nekim od najboljih kompanija i institucija u svetu. Ovaj program pruža Vam priliku da radite u svojoj struci, primenite znanje stečeno na fakultetu i napravite prve korake u svojoj budućoj karijeri. Za više detalja o ovom programu i praksama koje pruža, posetitenaš sajt ili nas zaprati na Facebook stranici

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: