Praksa u Afyonu, Turska

Global Talent program - program stručnih praksi u okviru AIESEC organizacije, koji pruža studentima završnih godina priliku za profesionalno iskustvo u inostranstvu, nudi mogućnost za stručno usavršavanje u oblasti edukacije i predavanja jezika u Turskoj.

Ove stručne prakse namenjene su mladim ljudima između 19 i 29 godina i nude profesionalno iskustvo u oblasti predavanja stranih jezika. Ova praksa održava se u gradu Afyon, u Turskoj, u centru za strane jezike ‘’Bera Education Institues’’, u trajanju od 47 do 48 nedelja.

Posao koji bi praktikant obavljao na praksi jeste predavanje engleskog jezika tinejdžerima i deci, kao I planiranje gradiva i analiziranje i ocenjivanje naučenog gradiva i testova. Tokom trajanja prakse, imaćete priliku da se bolje upoznate sa kulturom i tradicijom Turske, radite u internacionalnom okruženju i ponesete ideje i nove metode predavanja stranih jezika nazad u svoju zemlju.

– Radno vreme je od 9h do 18 časova, sa totalnim fondom od 40 radnih časova nedeljno. Subote su radne.

– Mesečna plata iznosi 385 US $ i pokriva troškove osnovnih potreba, a novčani iznos je određen u visini proseka države u kojoj ste na praksi.

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, možeš da se prijaviš na ovom LINKU, kreneš u pretragu praksi i bićeš kontaktiran u roku od 48h, a prijave su u toku.

Konkretan datum početka prakse određuje se u dogovoru sa institucijom sa kojom ćete sarađivati.

Neophodni uslovi za učešće:

  • Student završne godine ili diplomac bilo kog fakulteta
  • Odlično poznavanje engleskog jezika (B2 nivo minimum)
  • Posedovanje prezentacionih i predavalačkih veština
  • Posedovanje iskustva u koriščenju kompjutera i pretraživanju interneta

Global Talent je globalni program praksi koji pruža studentima i diplomcima priliku za multikulturalno profesionalno iskustvo i razvoj u nekim od najboljih kompanija i institucija u svetu. Ovaj program pruža Vam priliku da radite u svojoj struci, primenite znanje stečeno na fakultetu i napravite prve korake u svojoj budućoj karijeri. Za više detalja o ovom programu i praksama koje pruža, posetite zvaničnu websajt stranicu http://aiesec.org.rs/studenti/global-talent/ ili Facebook stranicu.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: