Doživi timski duh dok radiš na razvoju softvera!

U okviru Global Talent programa plaćenih stručnih praksi u okviru AIESEC organizacije, koji pruža studentima završnih godina i diplomcima priliku za profesionalno iskustvo u inostranstvu, izdvajamo praksu u kompaniji Digicol u Nemačkoj. Praksa, u trajanju od 24 nedelje, se održava u Hamburgu.

Dok radite kao deo tima za razvoj softvera , razvijate alat, karakteristike, interfejs i kodove, kao standardni deo softvera koji kompanija Digital Collections prodaje. Programski jezici sa kojima će student raditi MySQL, PHP, JavaScript, jQuery, Bootstrap, SOLR, Scrum Basic, i Design Pattern a koristiće Linux sistem.

Radno vreme je od 08:00h – 16:00h, dok plata iznosi 1730$ USD mesečno, što je u visini proseka države u kojoj ste na praksi. Trajanje i datum odmora pregovarate sa kompanijom.

Potrebne veštine:

Computer sciences, Software development and programming, JavaScript, Network desing, Unix/Linux os, MySQL, jQuery, i napredan nivo egleskog jezika, dok je početnički nivo nemačkog jezika poželjan.

Neophodni uslovi za učešće:

  • Diplomirani student ili student završne godine fakulteta/više škole/mastera
  • Odlično poznavanje engleskog jezika (nemački jezik je poželjan)
  • Posedovanje znanja u IT sektoru

Ukoliko želiš da se prijaviš i informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, prijavi se na sajtu i bićeš kontaktiran u roku od 24h.

Konkretan datum početka prakse određuje se u dogovoru sa institucijom/kompanijom sa kojom ćete sarađivati.

Global Talent je globalni program praksi koji pruža studentima i diplomcima priliku za multikulturalno profesionalno iskustvo i razvoj u nekim od najboljih kompanija i institucija u svetu. Ovaj program pruža Vam priliku da radite u svojoj struci, primenite znanje stečeno na fakultetu i napravite prve korake u svojoj budućoj karijeri. Za više detalja o ovom programu i praksama koje pruža, posetite zvaničnu websajt stranicu.

Foto: ilustracija/hamburg.de

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: