Želiš li da postaneš Java developer na praksi u Montrealu, u Kanadi?

Nemaš nikakve planove preko leta? Želiš li da posetiš neku daleku zemlju? Onda je praksa koja se organizuje u okviru Global Talent programa plaćenih stručnih praksi pravi izbor za tebe!

Želiš li da postaneš Java developer  na praksi u Montrealu, u Kanadi? Ako si student završne godine ili diplomac studija iz oblasti IT-a, ova praksa će ti omoguciti da razviješ svoje programske veštine. Prisustvovaćeš sastancima kreativnog tima mladih programera i na taj način skupljati dragoceno znanje za svoje buduće zanimanje. Od tebe se očekuje da si fleksibilna i ambiciozna osoba spremna za rad u timu, da iznosiš svoje ideje i da poseduješ poslovnu mudrost, moć pregovoranja, radne navike i veliku zelju za usavršavanjem.

Praksa se odvija u periodu od 01.05.2016. do 30.04.2017. i traje 52 nedelje. Radno vreme je od 9-17h, uz platu koja iznosi 2000 CAD. Prva tri meseca nemaš obezbeđeno zdravstveno osiguranje, dok ti posle trećeg meseca kompanija i to obezbeđuje.

Ono što se od tebe zahteva je da govoriš odlično francuski jezik, a pored toga govoriš još i engleski, dobro vladaš programima Java i Postgresql. Šta cekaš?

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ove, prijavi se na našem sajtu i bićeš kontaktiran u roku od 24h. Prijave su u toku! Srećno!

Global Talent je program stručnih praksi u okviru AIESEC organizacije, koji pruža studentima završnih godina priliku za profesionalno iskustvo u inostranstvu i nudi mogućnost za stručno usavršavanje u različitim oblastima. Na ovaj način dobijaš priliku da usavršiš strani jezik, pokupiš trikove rada inostranih kompanija, iskusiš samostalan život u stranoj zemlji i upoznaš druge kulture.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»