Želiš da usavršavaš svoje predavačke veštine u sklopu inostranih praksi?

Organizacija AIESECpruža studentima završnih godina i diplomcima priliku za profesionalno iskustvo u inostranstvu, nudi mogućnost za usavršavanje engleskog jezika u Rusiji u trajanju od 12 nedelja.

Posao studenta na praksi obuhvaćenoj ovim programom je komuniciranje i podučavanje dece u edukacionom centru,kao i pripremanje dečijih druženja i ostalih događaja. Edukacije se sastoji iz sprovođenja engleskih lekcija na zabavan način deci uzrasta od 3-6, 6-8 i 8-10 godina.

Od studenta se očekuju sledeće veštine: odlično poznavanje engleskog jezika, rad sa decom.

Student bi bio plaćen 15000 Rub mesečno, što je određeno u visini proseka države u kojoj ste na praksi. Radno vreme koje očekuje studenta – 08:00-15:00 radnim danima.

Ukoliko želiš da se prijaviš i informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, prijavi se na sajtu i bićeš kontaktiran u roku od 24h.

Konkretan datum početka prakse određuje se u dogovoru sa institucijom/kompanijom sa kojom ćete sarađivati.

Neophodni uslovi za učešće:

  • Diplomirani student ili student završne godine fakulteta/više škole/mastera.
  • Odlično poznavanje engleskog jezika.
  • Posedovanje znanja u predavanju jezika.

Global Talent je globalni program praksi koji pruža studentima i diplomcima priliku za multikulturalno profesionalno iskustvo i razvoj u nekim od najboljih kompanija i institucija u svetu. Ovaj program pruža Vam priliku da radite u svojoj struci, primenite znanje stečeno na fakultetu i napravite prve korake u svojoj budućoj karijeri. Za više detalja o ovom programu i praksama koje pruža, posetite zvaničnu websajt stranicu.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»