Dačija-Reno kancelarija u Bukureštu

Dačija-Reno grupa (Dacia-Renault Group) iz Rumunije i Univerzitetska Frankofona agencija raspisuju konkurs za stipendiranje 5 praksi u Dačija-Reno kancelariji u Bukureštu, Rumunija.
Poziv je namenjen studentima završnih godina studija iz oblasti automatike, mašinstva, informatike, marketinga i industrijskog dizajna, uz obavezno znanje francuskog jezika.
Praksa se realizuje u školskoj 2015/16. godini u trajanju od 3 meseca. Stipendija pokriva mesečni džeparac u iznosu od 600 evra, troškove prevoza i osiguranja. Rok za prijavu je 7. decembar 2015. godine.
SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»