Praksa u Nemačkoj marketing

Program Global Talent je program stručnih praksi u okviru AIESEC organizacije koji pruža svim studentima završnih godina studija i postdiplomcima mogućnost za stručno usavršavanje u internacionalnom okruženju iz oblasti marketinga. Jedna od mogućnosti koje su pred Vama jeste stručna praksa u Nemačkoj, u oblasti Hessen.

Kompanija CPN Satellite Services GmbH omogućava studentu stručnu praksu u oblasti marketinga. Student će tokom ove prakse biti zadužen za konstantnu saradnju i povezivanje sa marketing i prodajnim aktivnostima u kompaniji. Od studenta se očekuje da radi na planiranju i daljem razvoju strateških principa i metoda; dokumentovanje svih prodajnih aktivnosti i kreiranje statistika; konstantno osvrtanje na CRM model. Student će biti zadužen za praćenje websajta i Facebook stranice, kreiranje Newsletter-a i brošura proizvoda. Potrebno je stalno praćenje i evaluacija rezultata svih marketing aktivnosti. Kroz sve ovo, student će biti praćen i podržan od strane mentora koji će mu obezbediti što bolje razvojno iskustvo.

Trajanje ove prakse je od 46 do 52 nedelje.

Mesečna plata iznosi 1680$ i pokriva troškove osnovnih potreba, a plata je u skladu sa prosečnim mesečnim primanjima u ovoj zemlji.

Uslovi koji su potrebni za ovu praksu jesu:

  • student završne godine fakulteta/više škole/ mastera, ili diplomac
  • odlično poznavanje engleskog jezika, ali je znanje nemačkog jezika svakako dodatan benefit
  • otvorena, komunikativna osoba koja ima iskustva u oblasti marketinga ili odnosa sa javnošću

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, možeš da se prijaviš putem OVOG LINKA  i bićeš kontaktiran u roku od 48h, a prijave su u toku!

Global Talent je globalni program praksi koji pruža studentima i diplomcima priliku za multikulturalno profesionalno iskustvo i razvoj u nekim od kompanija i institucija u svetu. Za više detalja o ovom programu i praksama koje pruža, posetite zvaničnu web sajt stranicu http://aiesec.org.rs/studenti/global-talent/ili Facebook stranicu.

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»