Praksa u Nemačkoj marketing

Program Global Talent je program stručnih praksi u okviru AIESEC organizacije koji pruža svim studentima završnih godina studija i postdiplomcima mogućnost za stručno usavršavanje u internacionalnom okruženju iz oblasti marketinga. Jedna od mogućnosti koje su pred Vama jeste stručna praksa u Nemačkoj, u oblasti Hessen.

Kompanija CPN Satellite Services GmbH omogućava studentu stručnu praksu u oblasti marketinga. Student će tokom ove prakse biti zadužen za konstantnu saradnju i povezivanje sa marketing i prodajnim aktivnostima u kompaniji. Od studenta se očekuje da radi na planiranju i daljem razvoju strateških principa i metoda; dokumentovanje svih prodajnih aktivnosti i kreiranje statistika; konstantno osvrtanje na CRM model. Student će biti zadužen za praćenje websajta i Facebook stranice, kreiranje Newsletter-a i brošura proizvoda. Potrebno je stalno praćenje i evaluacija rezultata svih marketing aktivnosti. Kroz sve ovo, student će biti praćen i podržan od strane mentora koji će mu obezbediti što bolje razvojno iskustvo.

Trajanje ove prakse je od 46 do 52 nedelje.

Mesečna plata iznosi 1680$ i pokriva troškove osnovnih potreba, a plata je u skladu sa prosečnim mesečnim primanjima u ovoj zemlji.

Uslovi koji su potrebni za ovu praksu jesu:

  • student završne godine fakulteta/više škole/ mastera, ili diplomac
  • odlično poznavanje engleskog jezika, ali je znanje nemačkog jezika svakako dodatan benefit
  • otvorena, komunikativna osoba koja ima iskustva u oblasti marketinga ili odnosa sa javnošću

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, možeš da se prijaviš putem OVOG LINKA  i bićeš kontaktiran u roku od 48h, a prijave su u toku!

Global Talent je globalni program praksi koji pruža studentima i diplomcima priliku za multikulturalno profesionalno iskustvo i razvoj u nekim od kompanija i institucija u svetu. Za više detalja o ovom programu i praksama koje pruža, posetite zvaničnu web sajt stranicu http://aiesec.org.rs/studenti/global-talent/ili Facebook stranicu.

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: