Praksa u marketingu – Nemačka

Global Talent program - program stručnih praksi u okviru AIESEC organizacije, koji pruža studentima završnih godina priliku za profesionalno iskustvo u inostranstvu, nudi mogućnost za stručno usavršavanje u oblasti marketinga u Nemačkoj.

Ove stručne prakse namenjene su mladim ljudima između 19 i 29 godina i nude profesionalno iskustvo u oblasti internet marketinga. Ova praksa održava se u gradu Nirnbergu, u Nemačkoj, u kompaniji „Adojo GmbH“, u trajanju od 12 do 52 nedelje.

Posao koji bi praktikant obavljao je u oblasti internet marketinga kroz kreiranje grafika i tabela za veb sajt-ove. Praktikant će izrađivati nacrte i kreirati reklamni material za klijente ove agencije. Posao studenta na praksi biće i pravljenje Flash-Banner alikacija za Google Advertising, kao i izrada HTML banera. Tokom trajanja prakse, imaćete priliku živite i radite u internacionalnom okruženju i ponesete ideje i inovacije u marketingu nazad u svoju zemlju.

– Radno vreme je od 8h do 16 časova. Vikendi su neradni.

– Mesečna plata iznosi 1600 US $ i pokriva troškove osnovnih potreba, a novčani iznos je određen u visini proseka države u kojoj ste na praksi.

– Recepcija pri dolasku je obezbeđena.

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, možeš da se registruješ na ovom LINKU, kreneš u pretragu praksi i bićeš kontaktiran u roku od 48h, a prijave su u toku. Konkretan datum početka prakse određuje se u dogovoru sa institucijom sa kojom ćete sarađivati.

Neophodni uslovi za učešće:

  • Student završne godine fakulteta marketinškog ili ekonomskog usmerenja
  • Odlično poznavanje engleskog jezika (B2 nivo minimum)
  • Iskustvo u grafičkom dizajnu, Windows operativnim sistemima, Photoshop-u, CSS programu i HTML programu

Global Talent je globalni program praksi koji pruža studentima i diplomcima priliku za multikulturalno profesionalno iskustvo i razvoj u nekim od najboljih kompanija i institucija u svetu. Ovaj program pruža Vam priliku da radite u svojoj struci, primenite znanje stečeno na fakultetu i napravite prve korake u svojoj budućoj karijeri. Za više detalja o ovom programu i praksama koje pruža, posetite zvaničnu websajt stranicu http://aiesec.org.rs/studenti/global-talent/ ili Facebook stranicu.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: