Praksa u gradu Ufa u Rusiji

Global Talent program - program stručnih praksi u okviru AIESEC organizacije, koji pruža studentima završnih godina priliku za profesionalno iskustvo u inostranstvu, nudi mogućnost za stručno usavršavanje u oblasti edukacije i predavanja jezika u Rusiji.

Ove stručne prakse namenjene su mladim ljudima između 19 i 29 godina i nude profesionalno iskustvo u oblasti predavanja stranih jezika. Ova praksa održava se u Ufi, u Rusiji, u centru za strane jezike, u trajanju od 8 do 9 nedelja.

Posao koji bi praktikant obavljao na praksi jeste predavanje engleskog jezika kao I priprema strukture i sadržaja gradiva za učenike. Praksa obuhvata vođenje časova, kulturološke lekcije i edukacije o organizovanju događaja. Tokom trajanja prakse, imaćete priliku da se bolje upoznate sa kulturom i tradicijom Rusije, radite u internacionalnom okruženju i ponesete ideje i nove metode predavanja stranih jezika nazad u svoju zemlju.

– Radno vreme je od 10h do 16 časova, sa totalnim fondom od 40 radnih časova nedeljno. Subote su neradne.

– Mesečna plata iznosi 500 US $ i pokriva troškove osnovnih potreba, a novčani iznos je određen u visini proseka države u kojoj ste na praksi.

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, možeš da se prijaviš na ovom LINKU, kreneš u pretragu praksi i bićeš kontaktiran u roku od 48h, a prijave su u toku.

Konkretan datum početka prakse određuje se u dogovoru sa institucijom sa kojom ćete sarađivati.

Neophodni uslovi za učešće:

  • Student završne godine ili diplomac bilo kog fakulteta
  • Odlično poznavanje engleskog jezika (B2 nivo minimum)
  • Posedovanje prezentacionih i predavalačkih veština
  • Posedovanje iskustva u korišćenju kompjutera i pretraživanju interneta

Global Talent je globalni program praksi koji pruža studentima i diplomcima priliku za multikulturalno profesionalno iskustvo i razvoj u nekim od najboljih kompanija i institucija u svetu. Ovaj program pruža Vam priliku da radite u svojoj struci, primenite znanje stečeno na fakultetu i napravite prve korake u svojoj budućoj karijeri. Za više detalja o ovom programu i praksama koje pruža, posetite zvaničnu websajt stranicu http://aiesec.org.rs/studenti/global-talent/ ili Facebook stranicu.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»