Praksa iz oblasti marketinga u Kairu

Global Talent program - program stručnih praksi u okviru AIESEC organizacije, koji pruža studentima završnih godina priliku za profesionalno iskustvo u inostranstvu, nudi mogućnost za stručno usavršavanje u oblasti marketinga u Kairu, u Egiptu.

Stručne prakse iz oblasti marketinga nude jedinstveno profesionalno iskustvo u ovoj oblasti. Ova praksa održava se u Kairu u kompaniji “Sahara Group” u perodu od 52 nedelje.

Student će biti zadužen za kreiranje kreativnih marketing kampanja za buduće poslove kompanije, kao i eksterne poslove i prodaje u oblasti u kojoj se kompanija bavi. Student će vršiti koordinaciju dizajnera i štamparija tokom implementacije offline dela marketing kampanja; pripremaće materijale za eksterne event-ove koje će sam student osmišljavati. Takođe, biće zadužen za komunikaciju sa partnerima van Egipta koji su bitni za organizovanje događaja.

Potrebne veštine: Client Servicing Skills, Photoshop, Internet User Skills, PC User Skills, Marketing / Selling skills, Presentation skills, Project Management.

Radno vreme: nedelja – četvrtak 08-16h

Mesečna plata studenta iznosi 420 USD $, što je određeno u visini proseka plate države u kojoj ste na praksi.

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, možeš da se prijaviš putem OVOG LINKA  i bićeš kontaktiran u roku od 48h, a prijave su u toku.

Konkretan datum početka prakse određuje se u dogovoru sa institucijom sa kojom ćete sarađivati.

Neophodni uslovi za učešće:

  • Diplomirani student ili student završne godine fakulteta/više škole
  • Odlično poznavanje engleskog jezika (češki jezik je poželjan)
  • Posedovanje prezentacionih i komunikacionih veština i rada na računaru
  • Poželjno je posedovanje iskustva u oblasti odnosa sa javnošću i/ili biznis administracije.

Global Talent je globalni program praksi koji pruža studentima i diplomcima priliku za multikulturalno profesionalno iskustvo i razvoj u nekim od kompanija i institucija u svetu. Za više detalja o ovom programu i praksama koje pruža, posetite zvaničnu web sajt stranicu http://aiesec.org.rs/studenti/global-talent/ili Facebook stranicu.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»