Plaćena praksa u Evropskoj komisiji

Otvorene su prijave za plaćenu praksu u Evropskoj komisiji (ili njenim izvršnim telima i agencijama Evropskih institucija) sa početkom u oktobru 2016. godine.

Trajanje prakse: 5 meseci (oktobar 2016 – februar 2017)

Odabrani kandidati će primati mesečnu novčanu naknadu od 1 120 evra; putni troškovi refundirani, zdravstveno osiguranje može biti obezbeđeno.

Svake godine bude dostupno oko 1300 mesta za praksu.

Profil kandidata:

  • diplomci iz čitavog sveta
  • (najmanje) završene osnovne studije u trajanju od 3 godine
  • veoma dobro poznavanje engleskog, francuskog ili nemačkog jezika (C1/C2 nivo Zajedničkog
  • evropskog referentnog jezičkog okvira – CEFR)

Prijava:
1. Registracija
2. Popunjavanje i podnošenje prijavnog formulara

Rok za prijavu: 29. januar 2016. godine

Više informacija o ovom programu i načinu prijave možete videti ovde.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»