Plaćena letnja praksa u Atlantic Grupi

Ovog leta uskočite u poslovne vode jedne od najvećih kompanija u regionu,naučite da plivate sa velikim ribama i osvežite svoj letni budžet!

Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima:

  • Zagreb (Prodaja & IT)
  • Beograd (IT)
  • Ljubljana (HR & Pravni poslovi)

Naučite, zaradite i upoznajte kompaniju koja stvara neke o vaših omiljenih brendova.

KADA

Praksa se organizuje tokom avgusta, a udogovoru sa studentima i timom u Atlanticu može da traje do početka ili polovine septembra.

KAKO

Prijave traju do 20. jula i otvorene su za sve studente, bez obzira koje studije ili smer pohađaju jer mi znamo da izbor studija ne sme biti faktor koji vas ograničava u istraživanju okeana prilika.

PRIJAVITE SE OVDE.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Dočekajte Novu godinu u društvu kolega sa beogradskih univerziteta. Žurka se organizuje u klubu ALCHEMIST, Đušina 5. Klub se nalazi pored studentske menze u Đušinoj, u blizini Rudarsko-geološkog fakulteta i ulice 27. marta. Klub je... Pročitajte više »»
  • Ulaz na žurku je potpuno besplatan, a jedini uslov je da ste vi ili vaš prijatelj (eng. mate) vlasnik bilo kog modela Huawei pametnog telefona – Mate, P ili Y serije, bez obzira da li je u pitanju Lite ili flagship model. Huawei je nedavno... Pročitajte više »»
  • KAL je urbani romski bend iz predgrađa Beograda. Muzički stil koji je ovaj bend kreirao zapadni kritičari su nazvali Rock’n’Roma i to svakako najbolje oslikava njihovu muziku. Od 2006. godine, kada su otpočeli svoju karijeru, do sada, u... Pročitajte više »»
  • Izložbom u Studiju 28 sineasti Nikola Đurić, Ivko Šešić i Sava Trifković, evocirali su sećanje na IF STAF, festival koji je Akademski kino klub pokrenuo krajem šezdesetih. Umetnički duo Doplgenger (Boško Prostran i Isidora... Pročitajte više »»
  • ČETVRTAK 13.12. 16:45 SPAJDERMEN – NOVI SVET 3D animirani 117′ 450 dinara 18:45 KRALJ PETAR I drama 125′ 350 dinara 21:00 AKVAMEN 3D akcija 143′ 450 dinara PETAK 14.12. 16:45 SPAJDERMEN – NOVI SVET 3D animirani... Pročitajte više »»