Letnji startap studentski kamp 2018

Naučno‐tehnološki park Beograd pokreće prvi Letnji startap studentski kamp 2018, koji će biti održan u inspirativnom prostoru kompleksa NTP Beograd u periodu od 10. do 13. jula 2018. godine. 

Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta.

Studenti podeljeni u 10 multidisiplinarnih timova razvijaće svoju kreativnost, preduzetnička znanja i veštine kroz odgovor na jedan od izazova koje timski odaberu.

Za učešće na kampu dovoljna je vaša želja da zakoračite u startap svet i volja da stručno napredujete! Nije potrebno da imate svoj tim ili da već imate poslovnu ideju. Do nje ćemo doći zajedno na kampu. Program kampa obuhvata predavanja i interaktivne radionice koje uvode u proces kreiranja poslovnih ideja, razvoja LEAN poslovnog modela – sa akcentom na definisanje problema & rešenja, definisanju profila & segmenta kupaca, konkurenciji & tržištu, kao i razvoja veština neophodnih za mapiranje i razvoj potencijalnih poslovnih
prilika.

Postavljeni izazovi imaće širi društveni kontekst i biće usmereni su na poboljšanje života u zajednici, a timovi će na inovativan način rešavati neke od problema koje sami uoče u okviru izabrane oblasti.

Kroz kreativne radionice i timsku saradnju, studenti će imati priliku da se oprobaju u kreiranju startap ideja odgovaranjem na zadate izazove, kao i da postanu mladi lideri koji će uticati na promene u našem društvu.

Pored učenja i rada, biće organizovana sportska takmičenja i neformalna druženja na kojima će studenti imati prilike da se upoznaju i druže sa predstavnicima kompanija NTP Beograd.

Poziv je otvoren do 30. juna 2018. godine. Kriterijumi za izbor učesnika kampa će biti kreativnost, motivisanost i godina studiranja (prednost studentima viših godina osnovnih studija, master i doktorskih studija). NTP Beograd snažno podržava i poziva studente SVIH obrazovnih usmerenja da se prijave na učešće u kampu.

Prijavljeni studenti će biti obavešteni o rezultatima selekcije putem mejla, najkasnije do 4. jula 2018. godine. Učešće na kampu je bez nadoknade. Kamp će biti realizovan u popodnevnim časovima, tokom četiri dana i obavezan je za sve registrovane učesnike.

Najbolji timovi i pojedinci dobiće sertifikate o uspešno obavljenoj obuci.

Programi Naučno‐tehnološkog parka biće na raspolaganju timovima koji budu želeli da nastave sa razvojem svojih ideja.

PRIJAVI SE
Link: https://ntpark.rs/2018/06/18/letnji‐startap‐studentski‐kamp‐2018/

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Dočekajte Novu godinu u društvu kolega sa beogradskih univerziteta. Žurka se organizuje u klubu ALCHEMIST, Đušina 5. Klub se nalazi pored studentske menze u Đušinoj, u blizini Rudarsko-geološkog fakulteta i ulice 27. marta. Klub je... Pročitajte više »»
  • Ulaz na žurku je potpuno besplatan, a jedini uslov je da ste vi ili vaš prijatelj (eng. mate) vlasnik bilo kog modela Huawei pametnog telefona – Mate, P ili Y serije, bez obzira da li je u pitanju Lite ili flagship model. Huawei je nedavno... Pročitajte više »»
  • KAL je urbani romski bend iz predgrađa Beograda. Muzički stil koji je ovaj bend kreirao zapadni kritičari su nazvali Rock’n’Roma i to svakako najbolje oslikava njihovu muziku. Od 2006. godine, kada su otpočeli svoju karijeru, do sada, u... Pročitajte više »»
  • Izložbom u Studiju 28 sineasti Nikola Đurić, Ivko Šešić i Sava Trifković, evocirali su sećanje na IF STAF, festival koji je Akademski kino klub pokrenuo krajem šezdesetih. Umetnički duo Doplgenger (Boško Prostran i Isidora... Pročitajte više »»
  • ČETVRTAK 13.12. 16:45 SPAJDERMEN – NOVI SVET 3D animirani 117′ 450 dinara 18:45 KRALJ PETAR I drama 125′ 350 dinara 21:00 AKVAMEN 3D akcija 143′ 450 dinara PETAK 14.12. 16:45 SPAJDERMEN – NOVI SVET 3D animirani... Pročitajte više »»