HR praksa u Nemačkoj

Global Talent je program stručnih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i lični razvoj u multikulturalnom okruženju radom u kompanijama i institucijama širom sveta. U sklopu programa izdvajamo praksu iz oblasti ljudskih resursa u Minhenu, u Nemačkoj.

Praksa podrazumeva podršku u oblasti ljudskih resursa prilikom selekcije kandidata, promocije poslova koji se nude kao i implementacije novih procesa u ovoj oblasti na lokalnom nivou. Takođe, od studenta se očekuje podrška prilikom sastavljanja ugovora, sertifikata za zaposlene i drugih dokumenata kao i sprovođenje organizacionih i administrativnih zadataka koji se odnose na trenutne potrebe u odeljenju za ljudske resurse. Huawei je globalna vodeća kompanija iz oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija. Minhen je glavni grad nemačke pokrajine Bavarske i treći po veličini grad u Nemačkoj. Prvi podaci o ovom gradu potiču iz 6. veka nove ere kada su Bavarci, pleme Alemana osnovali više naseobina na reci Izar.

Radnovreme od 08h do 17h, ne radi se vikendom
Plata 1500$
Trajanjeprakse 24 nedelje

Uslovi prijave za praksu:

  • Studenti završnih godina i diplomci do 29 godina
  • Dobro poznavanje engleskog jezika

Ukoliko želite da se dodatno informišete o ovoj ili sličnim praksama, kao i da se prijavite za istu, to možete učiniti popunjavanjem prijave na sajtu.

Nakon prijavljivanja, bićete kontaktirani u narednih 48h.

Sve informacije možete dobiti i preko sledećeg kontakta:

Nikola Bokan

Potpredsednik za globalni program stručnih odlazećih praksi

Mob: +381.63.14.54.484

E-mail: nikola.bokan@aiesec.net

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: