HR praksa u Nemačkoj

Global Talent je program stručnih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i lični razvoj u multikulturalnom okruženju radom u kompanijama i institucijama širom sveta. U sklopu programa izdvajamo praksu iz oblasti ljudskih resursa u Minhenu, u Nemačkoj.

Praksa podrazumeva podršku u oblasti ljudskih resursa prilikom selekcije kandidata, promocije poslova koji se nude kao i implementacije novih procesa u ovoj oblasti na lokalnom nivou. Takođe, od studenta se očekuje podrška prilikom sastavljanja ugovora, sertifikata za zaposlene i drugih dokumenata kao i sprovođenje organizacionih i administrativnih zadataka koji se odnose na trenutne potrebe u odeljenju za ljudske resurse. Huawei je globalna vodeća kompanija iz oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija. Minhen je glavni grad nemačke pokrajine Bavarske i treći po veličini grad u Nemačkoj. Prvi podaci o ovom gradu potiču iz 6. veka nove ere kada su Bavarci, pleme Alemana osnovali više naseobina na reci Izar.

Radnovremeod 08h do 17h, ne radi se vikendom
Plata1500$
Trajanjeprakse24 nedelje

Uslovi prijave za praksu:

  • Studenti završnih godina i diplomci do 29 godina
  • Dobro poznavanje engleskog jezika

Ukoliko želite da se dodatno informišete o ovoj ili sličnim praksama, kao i da se prijavite za istu, to možete učiniti popunjavanjem prijave na sajtu.

Nakon prijavljivanja, bićete kontaktirani u narednih 48h.

Sve informacije možete dobiti i preko sledećeg kontakta:

Nikola Bokan

Potpredsednik za globalni program stručnih odlazećih praksi

Mob: +381.63.14.54.484

E-mail: nikola.bokan@aiesec.net

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»