Delhaize i AIESEC vode te na praksu

Da li želiš praksu u stranoj zemlji? Da li želiš da putuješ? I pritom upoznaš nove ljude iz različitih zemalja? Sada imaš priliku! AIESEC kancelarija na Ekonomskom fakultetu u saradnji sa Delhaize Serbia te šalje na program Global Talent, stručnu plaćenu praksu u inostranstvu.

Kompanija Delhaize Serbia je prepoznala AIESEC kao organizaciju sa kojom bi doprinela razvoju mladih ljudi. Shodno tome, odlučili su da oforme stateško partnerstvo i već niz godina zajedno učestvuju u obrazovanju i pružanju praktičnih iskustava za mlade. Jedinstvena prilika koja se ne propušta!

Ako si student treće, četvrte godine ili diplomac, kao i mlada nezaposlena osoba koja poseduje osnovu u oblasti IT-ja i marketinga, imaš mogućnost da odeš u inostranstvo i upoznaš načine rada u drugim zemljama. Prilika za ambiciozne i osobe željne iskustva, ali i nove radne atmosfere i načine funkcionisanja. Sjajan način da primeniš teoriju u praksi – izaberi jednu od zemalja koje se ističu u oblastima ekonomije, IT-a i marketinga i otkrij koji je njihov recept za uspeh!

Ovo iskustvo u okviru programa Global Talent ti potpuno besplatno obezbeđuje kompanija DelhaizeSerbia radi profesionalnog i ličnog usavršavanja. Prakse traju od 3 do 12 meseci i pravi je način da primeniš stečeno znanje u ovim oblastima. Program Global Talent pokreće AIESEC organizacija na Ekonomskom fakultetu, a uz pomoć DELHAIZE Serbia koja obezbeđuje stipendiju za 3 mlade osobe, dobijaš mogućnost da učestvovanjem u ovoj stručnoj praksi počneš sa građenjem svoje karijere u inostranstvu. Ostali kandidati će takođe imati tu mogućnost da učestvuju u ovom programu. Pored toga što stičeš radno iskustvo i gradiš svoju karijeru, gradiš i internacionalnu svest o funkcionisanju drugih zemalja kao i njihovim kulturama i stičeš prijateljstva za ceo život! Izazovi sebe i upoznaj svet!

Sve što treba da uradiš za učešće u konkursu jeste da pošalješ svoj CV na e-mail adresu globaltalentsef@gmail.com do 30. septembra.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj i ostvarivanje pozitivnog uticaja na društvo.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»