Plaćena praksa u Lidl Srbija – Prijave do 22. aprila

Student si završnih godina fakulteta ili visoke škole, ili već diplomac, ali bez mnogo radnog iskustva? Ako si uz to komunikativan i odgovoran, a krase te ipreduzetnički duh, samoinicijativa i dobre organizacione sposobnosti, onda si možda baš ti budući praktikant u kompaniji Lidl Srbija!

Kompanija Lidl Srbija pokrenula je dvomesečni program prakse „A LIDL bit of Experience“ za studente završnih godina određenih fakulteta i visokih škola, kao i za diplomce bez iskustva koji žele da steknu praktična znanja i uvid u način rada u velikoj kompaniji. Prijave traju do 22. aprila putem sajta karijera.lidl.rs, na kojem su opisani kriterijumi koje treba da ispuniš i pozicije koje se traže, a praksa počinje 1. jula, zvaničnim danom dobrodošlice za sve praktikante.

Kompanija Lidl, koja je nagrađena priznanjem „Top Employer Europe”, u Srbiji zapošljava više od 1500 ljudi. Ako budeš odabran kao novi praktikant, Lidl Srbija će sa tobom sklopiti ugovor i obezbediti odgovarajuću mesečnu naknadu, uz velike mogućnosti zaučenje, profesionalni razvoj i napredak.

Naravno, na raspolaganju će ti biti pomoć mentora, koji će te uvesti u radno okruženje, detaljno upoznati sa zadacima i dati smernice i povratne informacije o radu, sveu cilju da što više naučiš. Tvoje obaveze biće obavljanje dnevnih zadataka i sprovođenje konkretnog projekta.

Praktikanti koji uspešno završe ovaj program dobiće preporuku, kao i potvrdu o završenoj praksi.Zvuči ti zanimljivo? Ne zaboravi da se prijaviš do 22. aprila na karijera.lidl.rs, gde možeš da dobiješ i sve dodatne informacije. Srećno!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: