ZIPA YOMA zapaliće Beograd kao šibicu ​☀ Vrela noć na splavu Favela ​☀ 1. jul, 22h

Prvog dana jula nas očekuje 30+ stepeni u hladu, pa će i splav Favela da ,,gori"! Maja Atanasijević, Zipa Yoma, kada god da pravi žurku, svojim muzičkim izborom zapali sve oko sebe!

Deo Beograda zna je kao srpsku Kate Moss, kraljicu beogradskih modnih pista, a onaj drugi deo bar je jednom je Zipa Yomu sreo u nekom od eminentnih prestoničkih klubova – i poželeo je da sa njom podeli plesni podijum!

,,Urbana od prvog do poslednjeg BRE“, tako je svojevremeno Wannabe magazin opisao Maju, i baš taj duh i specifičnu energiju Zipa Yoma će preneti na Favelu u petak, 1. jula.  

Zipa Yoma Favela_web plakat
 
Vrelu beogradsku noć na Faveli 1. jula upotpuniće i Goran Limić – Limma, perjanica Indie-Go! ekipe, sa sada već svojim višegodišnjim solo projektom Indie mi, Dodji mi! 
 

Ulaz na Favelu, najzanosniju beogradsku palubu, počinje u 22h i slobodan

je

do ponoći. Sa ulaskom u novi dan, posle ponoći, ulaznice će se naplaćivati simboličnih 200 dinara.

 
Leto na Faveli se već uveliko zahuktalo, pa se ludi letnji ples nastavlja već u subotu, 2. jula, kada će sa Ušća Save u Dunav dobre vibracije kroz čitav grad plasirati Nebojša Intruder i DJ Ognjen Krstić – glasno i plesno!
U novoj sezoni, Favela je uvela i novitet – utorkom organizuje jazz večeri! Jazz session-i i koncerti na reci su jedinstveno iskustvo zahvaljujući kojem je leto u Beogradu dobilo sasvim novu notu – ležernu i inspirativnu.
SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: