X-coast u KPTM bašti

U saradnji sa organizacijom Idemo na Mars , KPTM vas ove subote 5. maja poziva na XTC žurku! Rave heroj X-Coast pravo iz Bruklina stiže do KPTM bašte na specijalni party povodom lansiranja svog novog EP-a i početka svetske turneje tokom koje će obići Evropu, Australiju, Kanadu i USA. Podršku će mu pružiti i MKDSL i DJ FLIP, kao i mladi dvojac Little Lu i Do The Math.

Bojan Čizmić, koji stoji iza projekta X-Coast je novosadski muzičar koji trenutno živi i radi u Bruklinu. Ovaj talentovani DJ i producent je svoje predstavljanje na Boiler Room-u imao još pre četiri godine, a njegov hit Mango Bay mnogi već svrstavaju u klasike nove house muzike, te je svoje mesto ubrzo našao na velikoj etiketi Defected Records. Nakon vinil izdanja za Mall Grab-ov Steel City Dance Discs, izlazi ploča Yucatan Channel (Lost Palms – Shall Not Fade) koja sadrži Velvet Rope remiks aktuelnog DJ Boring-a. Sledi još par izdanja od kojih i dugo očekivani XTC EP na etiketi DJ HAUS-a, koji izlazi na dan žurke u KPTM-u.

Ukoliko želite da osetite old school energiju rave kulture devedesetih pod uticajem britanskog hardcorea, breakbeata, europopa i trensa kroz jedinstvenu sinergiju deep weba, robotike i video igrica, bićete sa nama ove subote.

IDEMO NA MARS je entitet beogradske klupske scene koji promoviše lokalne talente i muziku više od dvanaest godina. Manifestovao se terminom na pokojnom radiju B92, klupskim serijalima i velikim žurkama.

Ulaznice za ovaj događaj mogu se nabaviti u Zla Šteku i Zaokretu po ceni od 300 dinara, dok će na ulazu ulaznice koštati 400 i 500 dinara.

Više informacija možete potražiti na zvaničnom Facebook eventu:

https://www.facebook.com/events/2161845430509117/

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: