Volite li džez, akustiku, živu svirku ili DJ-eve?

U O.U.R. Pub-u u Beogradskoj 71 četiri dana u nedelji se odvija raznovrsni muzički program. Sredom gostuju izvrsni džez muzičari, četvrtak je dan za akustičnu rock/funk/soul svirku, petkom sviraju najbolji kaver bendovi, dok subotom žurku prave renomirani DJ-evi. A ove nedelje malo dole od pravnog možete uživati uz sledeće izvođače.

22/11 OUR JAZZ: Free Cats Band u sredu u O.U.R. Pub-u

Free Cats su muzičari koji se bave postmodernim zvukom, poznate pop, rok, jazz melodije izvode u svom stilu. Mogu da vas iznenade izborom od klasike do nove moderne muzike.

23/11 OUR ACOUSTIC: Acoustic Therapy u četvrtak u OUR Pub-u

Marko Vlahović je markantan vokal koji vas svojom energijom sigurno diže sa stolice, rodom iz Herceg Novog, član je bendova Maraquja i James Brown Tribute-a. Imao je zapažen nastup na regionalnom takmičenju X Faktor.

Dragan Ivanović, poznat kao basista iz Kotora je profesionalni studijski i koncertni basista. Za ovu priliku svira akustičnu gitaru sa luperom. Obećavaju dobar provod i sigurno će saslušati vaše muzičke predloge.

Uživaćete uz soul i funk hitove, ali i dobre nove i stare pop i rock hitove, zavisno od atmosfere. Ovaj duo uglavnom ima vlastitu interpretaciju hitova koji zavise i od publike koja učestvuje u kreiranju muzike na licu mesta. 

24/11 OUR LIVE: Dea Dia u petak u O.U.R. Pub-u

Ako volite kvalitetnu muziku, drugačiji scenski nastup, pažljivo probrane hitove koji dižu na noge, obožavaćete ovaj šestočlani sastav. Poznate numere domaćih i stranih izvođača vođene sa dva moćna ženska vokala prosto plene uz snažnu instrumentalnu podršku. To je pop/rock/disco/funk/r’n’b spektakl. Više informacija o bendu možete naći na www.deadiaband.com.

25/11 OUR DJs: Pavle Veljkovic i Uroš Mihailović subotu u Our Pub-u

Glas Pavla Veljkovića publika vrlo dobro poznaje preko beogradskog radio etra. Dugogodišnji voditelj Radija Laguna (DJ dvočas sa Pavlom Veljkovićem) i nekadašnjeg B92, ponudiće publici od najsvežijih klupskih hitova do vrhunske pop alternative. 

Uroš Mihailović je deo dobrovoljnog amaterskog DJ udruženja Bastilja.tv koji koriste razne audio elemente od muzike do ambijentalnih zvukova i šumova kako bi na jedan bizaran način pokušali da rekonstruišu istoriju pop-kulture kroz sve njene razvojne faze.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: