Vodimo vas na predstavu Samo da znaš koliko te volim

Vodimo vas na jednu zanimljivu i zabavnu predstavu u Akademiji 28. Komedija "Samo da znaš koliko te volim" igraće se u petak, 22. maja sa početkom u 20 časova. Ukoliko želite da odgledate predstavu pišite nam na mail portalstudentskizivot@gmail.com ili nam pišite u inbox na Facebooku.

SAMO DA ZNAŠ KOLIKO TE VOLIM

– dramatizovana komična proza bez posledica –

22.05.2015. u 20.00h

Scena AKADEMIJE 28 

Igraju:

TANASIJE, suprug……………………………MILENKO PAVLOV

VESELINKA, supruga……..…………………LJILJANA ĐURIĆ

Kostimograf i scenograf…………………..RUŽICA RISTIĆ

Dramatizacija…………………………… …..DUŠKO ANĐIĆ

Izbor muzike………………………………….VLADIMIR RACKOVIĆ

Producent: ……………………………………LJILJANA ĐURIĆ

Trajanje: 1.15

„Samo da znaš koliko te volim“ je komična priča o muško – ženskim odnosima koja pripoveda o svakodnevici, o sporazumima i nesporazumima, o svemu što nas okružuje i o onome što sami proizvedemo u partnerskim odnosima. Nastala je po ideji italijanskog proznog pisca Antonia Amurija, dramatizacijom njegovih zbirki-novela: „Kako ubiti suprugu i zašto“, „Kako ubiti supruga bez suvišnih zašto“. Tako je Amuri uspeo da zabeleži niz svojih razmišljanja koja nam tokom bračnog zajedništva padnu na pamet, pogotovo ako je ono dugačko i dosadno…

Predstava je igrana u Kanadi, Rusiji, Nemačkoj, Švajcarskoj, nekoliko puta u Njujorku, ali u Crnoj Gori, Republici Srpskoj na Kosovu i Metohiji. Na VII Međunarodnom pozorišnom festivalu u Moskvi, „Zlatni vitez“, osvojila je dve nagrade; nagradu za najbolji glumački par, a Đurićeva je proglašena za najbolju glumicu.

Karte se mogu kupiti na blagajni Akademije 28, po ceni od 600 din.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: