Više od 40 koncerata na „Beogradskom manifestu“!

Na Festivalu manifestacija i destinacija „Beogradski manifest“, od 27. do 29. maja, na Kalemegdanu biće održano više od 40 koncerata.

Muzički program će biti veoma raznovrstan tokom čitavog dana i održavaće se na dve bine, dok svake večeri posetioce „Beogradskog manifesta“ očekuju koncerti renomiranih grupa najrazličitijih muzičkih pravaca.

Prve večeri, 27. maja na Kultur šok bini nastupiće hor „Viva voks“, zatim rok bend „Neverne bebe“ i potom bend „Bvana iz Lagune & Neznani ludaci“.

Istovremeno posetioce Tradicional bine očekuje koncert grupe „Garavi sokak“ koji će brojnim hitovima razgaliti dušu ljubitelja pop zvuka sa etno motivima iz Vojvodine, a tri ženska vokala grupe „Nit“ će na Kalemegdan doneti etno zvuk zemalja iz čitavog sveta.

Subota je rezervisana za koncerte grupa „Frajle“, „Atomsko sklonište“ i „E-plej“, dok će naTradicional bini nastupiti trubački orkestar predvođen Danijelom Veselinović i urbani romski bend „Kal“.

beogradski-manifest-1

Poslednje veče festivala započeće svirkom bluz rok benda „Teksas flad“, nakon kojeg nastupaju niški rokeri, grupa „Kerber“. Za kraj poseban umetnički program priprema jedan od najzapaženijih alternativnih rep izvođača na Balkanu Em-Si Sajsi.

Tradicional binom će preovladati moderan etno zvuk Sanje Ilića i „Balkanike“, a festival zatvaraju „Crne mambe“.

Svi koncerti su besplatni, plaća se samo ulaz na festival, s tim što ulaznica podrazumeva i konzumaciju proizvoda partnera festivala.

Pretprodaja trodnevnih ulaznica počinje specijalnom akcijom koja će trajati 5. i 6. maja kada će 200 najbržih posetilaca uz jednu kupljenu trodnevnu ulaznicu po promotivnoj ceni od 999 dinara, drugu dobiti gratis.

Ulaznice će na festivalskom ulazu biti zamenjene narukvicama, koje će posetiocima omogućiti dva ulaska na festival u toku dana, i to do 17 i od 18 časova, zavisno od programa koje posetilac želi da prati.

Izvor: RTS

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: