Vidimo se na Šminkenbalu 2015.

Treći po redu Šminkebal održaće se 14. novembra u KUD-u Cvetković u ulici Miloša Pocerca br. 10.

Šmineknbal je događaj koji je nastao 2013. godine sa idejom obeležavanja Svetskog dana studenta kroz kreativan izraz mladih – maštovitim oslikavanjem lica i uživanjem u kvalitetnoj muzici sa generalnim ciljem povezivanja mladih kroz druženje i kvalitetno provođenje slobodnog vremena. Ideja je da se svet mašte prenese na lica, samostalno ili od strane profesionalnih šminkera i studenata slikarstva i u „sudaru“ tih svetova stvori najkretivnija novembarska noć u Beogradu.

Potpuno drugačija od drugih, Šminkenbal je već tradicionalna žurka koja vam omogućava iskazivanje potpune kreativnosti i unutrašnje energije kroz šminku i nezaobilazni osmeh koji je obevezan na našim okupljanjima. Treći put po redu, očekujemo Vas da podelite sa nama predivna iskustva od prethodnih godina i da zajedno stvorimo nove uspomene uz novitete koje smo spremili ove godine. Veći broj bina, nova lokacija, uvođenje silent partija, kao i niz drugih kreativnih ideja upotpuniće doživljaj druženja sa starim drugarima i upoznavanje novih, odličnu zabavu i igru. Za muzički program biće zaduženi kvalitetni DJ-evi koji ce pokušati svakoga da pronađu u jednoj od pesama. Mozete sami da se nasminkate ili da se prepustite našim profesionalnim šminkerima i napravite najzanimljivije fotografije koje će čuvati uspomenu na jedan od najboljih provoda. Ne propustite novu avanturu sa nama, čekamo vas našminkani sa osmehom.

Prva dva izdanja Šminkenbala održana su u Domu omladine Beograda dok će treće seli u prostor KUD-a Cvetković koji omogućava i tri zone/stejdža koji će podmiriti različite muzičke ukuse:

SHINY STAGE (nastupaju CAVIN VIVIANO, La WAHA, TITO BURMA)
SILENT DISCO STAGE (domaći i strani disco, pop, rock, soul hitovi na dva kanala)
CHILL OUT ZONA

plakat2

Posebna iznenađenja se spremaju zato rezervišite 14. novembar za najkreativniju žurku u Beogradu i spremite se za druženje, zaljubljivanje, provod i sve ono što su vrednosti studenata i mladih.

Ulaznice po trenutnoj ceni od 300 rsd možete nabaviti na svim prodajnim mestima GIGXTIX

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: