Veče stand up komedije@Ben Akiba: Nikola Silić, Miloš Radojković, Igor Krišan i Nemanja Živanović

Ovog četvrtka gledaćemo 4 komičara i unapred najavljujemo dobar provod jer ovi momci iza sebe imaju zajedno nekoliko stotina nastupa u zemlji i regionu!

21 Apr 2016. 20:00h

Braće Krsmanovića 6, Beograd

Ovog četvrtka gledaćemo 4 komičara i unapred najavljujemo dobar provod jer ovi momci iza sebe imaju zajedno nekoliko stotina nastupa u zemlji i regionu!

Rekli su o sebi:

Nikola Silić

Naslikao platno, dali mu nagradu.
PhotoShopovao fotku, dali mu nagradu.
Uradio animirani film, dali mu nagradu.
Smislio reklamu, dali mu nagradu.
Ali najviše se ponosi svojom skromnošću.
Ima 100+ kila što zvuči mnogo gore kada se kaže kao 0,1 tonu.

Miloš Radojković

Radio na Aljasci dve godine, u fabrici u kojoj su bile najbolje ribe na svetu. Fabrika se bavila obradom crvenog lososa. Posebno proučava psihologiju ljudi po slikama na društvenim mrežama. Ako obična slika govori hiljadu reči, onda Facebook slika verovatno ne zaklapa. Revoluciju je unela pojava cover fotografije jer je horizontalna, pa su onda devojke morale da legnu.

Nemanja Živanović

Nemanja ima dvadeset tri godine i sve što je uradio u njima bi se moglo sažeti u tri mudre reči njegovog oca: e, moj Nemanja. Studirao dva fakulteta, položio isto toliko ispita. Voleo bi da bude vozač ambulantnih kola, ali samo ako neko umire u njima. Voleo bi da bude vozač u GSP-u, ali samo ako vozi u garažu. U slobodno vreme pokušava da pronađe odgovor na najveća filozofska pitanja: na šta utiču utičnice, i zašto je i knjiga za kuvanje kuvar? Ne radi stvari koje drugi žele od njega jer je buntovnik. Ne radi stvari koje on želi jer je lenj. Životni moto mu je sad il nikad, i uvek je nikad.

Igor Krišan

Rođen u Kikindi, u godini velike suše, što je bio dokaz da nesreća nikad ne dolazi sama. Oduvek je imao jako ružan rukopis, pa su se svi u porodici nadali da će postati doktor. Na početku srednje škole otkriva da je izuzetno talentovan za poker – već na prvom tromesečju imao je četiri keca. I te kako ume da se bije, a najčešće mlati praznu slamu. Prilikom izbora studija, između FTN-a, PMF-a, DIF-a i FON-a, odlučuje se za ekonomiju, jer ne voli slovo F. Kao student, položio više kaucija (za puštanje iz pritvora), nego ispita. Oženio se, iz prve, pa sad, osim bračnog druga, nema drugih neprijatelja.

Cena ulaznice: 250 dinara
Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 21h: 060 30 60 131
Vrata otvaramo u 20h, program počinje pola sata kasnije u 20:30h.

https://www.facebook.com/pages/Ben-Akiba-comedy-club-bar/724952837589379
https://www.facebook.com/standuprs

Vidimo se!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: