U subotu slavlje u teatru Le Studio: počinje treća repertoarska godina

„Želimo da proslavimo sa našom publikom ulazak u treću godinu redovnog repertoara. I pored svih problema sa kojima se susrećemo kao nezavisno pozorišne (nedostatak podrške i sredstava), uspelimo smo da istrajemo u borbi za ono u šta verujemo – pozorište koje živi (#pozoristezivi) i koje zaista pripada publici“, kažu nam iz Le Studija.

Ovaj skriveni teatar ušuškan na donjem Dorćolu više liči na dnevnu sobu ili vaš omiljeni bar, nego na pozorišta na koja ste navikli. Dočekaće vas nasmejani tim pozorišta i prijatna atmosfera sa odličnom muzikom, smestićete se u neobična sedišta (tu su kauči, neobične stolice) i sačekati početak predstave. Predstave se igraju na metar od vas, one su žive, zabavne i direktne – i svaka je različita i sa svakom ćete se povezati. A posle vas očekuje nastavak večeri u opuštenoj atmosferi sa glumcima predstave.

Sezonu otvara Raspareni par”, najpopularnija komedija ovog teatra, koja je imala više od 50 igranja. Rađena je po kultnom filmu “Odd couple”, a adaptirana je u potpunosti u srpski kontekst. U “Rasparenom paru” ćete prepoznati sebe, svoje prijatelje, vaše fore i navike – svakodnevnicu koju volite. Ovo je priča o dva dugogodišnja prijatelja – Srećku i Raši, koji sticajem okolnosti počinju da dele stan u Beogradu. Međutim, njihove ideje, navike i životni stilovi se baš i ne poklapaju… Da li će prijateljska ljubav pobediti goleme probleme ovog rasparenog para?

Više informacije o Le Studiju možete pronaći na: www.lestudio.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: