The Real McKenzies na PRIS Stage-u

Kanadski celtic-punk sastav The Real McKenzies nastupiće na PRIS Stage-u, koji se nalazi na Adi Ciganliji u okviru kluba Gavez, u sredu, 29. avgusta.

Može se reći, bez preterivanja, da su The Real McKenzies nacionalno blago. Nema mnogo bendova koji se mogu pohvaliti dvadesetpetogodišnjom karijerom koja izgleda neverovatno avanturistički, divlje burno i krajnje smrtonosno. Veliki broj promena članova benda donosio je konstantan progres u muziciranju i celokupnom delovanju. Bila bi ozbiljna greška reći da su oni samo još jedan celtic-punk bend. Tokom bogate karijere i velikog broja nastupa imali su priliku da binu dele sa velikanima kakvi su NOFX, Rancid, Flogging Molly, Metallica… Evropska turneja na kojoj slave 25 godina postojanja i promovišu jubilarno deseto studijsko izdanje pod nazivom Two Devils Will Talk počinje 18. jula, a u samom finišu iste, pred put u Ameriku, dolaze i na PRIS Stage.

Početak događaja zakazan je za 19 časova, a imena predgrupa biće objavljena u narednim danima. Karte u pretprodaji će biti dostupne od srede, 4. jula. Cena ulaznice do 1. avgusta iznosi 500 dinara, od 1. avgusta do dana koncerta 600 dinara, dok će na ulazu cena biti 800 dinara. Pretprodajno mesto je pab Cigla & Krigla, a karte možete nabaviti i porukom u inbox Facebook stranice portala PRIS, putem mejla redakcija@pris.rs ili broja telefona 065 4165 323.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: