Teodora Van Context otvara vrata deep tech dimenzije u klubu KPTM

Beogradski klaberi imaće priliku da uživaju u sjajnom deep tech doživljaju koji će prirediti Teodora Van Context u klubu KPTM, 8. maja od 4 ujutru.

Domaća klupska publika već dobro poznaje Teodoru i njenu vožnju za miks pultom koja varira od deep tech zvuka do minimala, a zbog koje se nikome ne napušta žurka.  Njeni setovi osvežavajućih nota uvek otkriju i poneko iznenađenje koje na savršen način upotpune svaki njen performans.

Kao izdanak muzičkog producenta i new media dizajnera, odrasla je u studiju uz zvuke koji su trajno oblikovali njene muzičke afinitete.

Jedanaest godina života u Lisabonu, uticale su na lični muzički izraz za kojim je oduvek tragala: sunčan i dubok, arhaičan i urban, i upravo to postaje Teodorin zaštitni znak muzike koju vrti, a zbog koje nam se ne silazi sa densflora.

Već sa šesnaest godina u Lisabonu počinje da se bavi organizacijom žurki, promocijom, bookingom i DJ menadžmentom, pa je DJ karijera je samo logičan nastavak.

Sve je počelo gigom u Inexu za NYE 2013. Sledili su Tapas Bar, Zavod, Svemirska Kafana, KPTM, Disko Bar Mladost i Mad in Belgrade uz svesrdnu podršku svog b2b partnera Medenice, a koji će joj se i ovog nedeljnog jutra pridružiti za misk pultom.

Vidimo se u KPTM-u.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: