SUTRA POČINJE PRODAJA ULAZNICA ZA JUBILARNU 15. NOĆ MUZEJA

Ulaznice za jubilarnu 15. Noć muzeja, koja će 19. maja biti održana na više od 60 lokacija u Beogradu, od petka će biti u prodaji.

Ulaznice za jubilarnu 15. Noć muzeja, koja će 19. maja biti održana na više od 60 lokacija u Beogradu, od petka će biti u prodaji. Preko sto različitih dešavanja za sve uzraste očekuje Beograđane i njihove goste u najlepšoj majskoj noći tokom koje će muzeji, galerije, kulturni centri i druge brojne institucije otvoriti svoja vrata za posetioce od 17 časova pa sve do sat iza ponoći.

Ulaznice za sva dešavanja će moći da se kupe po ceni od 450 RSD. Kao i ranijih godina, jedna karta za Noć muzeja važi za po jedan ulazak na sve lokacije u Beogradu. Deca do 5 godina, uz pratnju roditelja, ne plaćaju ulaznicu. Ulaznice mogu da se kupe na svim prodajnim mestima CS Eventima. Više informacija o lokacijama mogu se pronaći na http://www.eventim.rs/

Uz veliku podršku Sekretarijata za javni prevoz, karta Noći muzeja važi kao vozna isprava u Beogradu na svim linijama javnog prevoza 19. maja od 16 časova pa sve do ponoći.

Noć muzeja predstavlja jedinstven kulturni spektakl u više od 120 gradova širom sveta, među kojima je od 2005. godine i Beograd. Prva Noć muzeja, održana u 5 beogradskih muzeja i galerija, uspela je da animira više od 4.000 posetilaca, dok je za četrnaest godina taj broj narastao na neverovatnih 500.000 ulazaka u muzeje na skoro 200 lokacija u više od 60 gradova i mesta širom Srbije. U Evropskoj Noći muzeja prošle godine, učestvovalo je više od 3.000 muzeja u 30 država.

Viasat History je, već devetu godinu zaredom, ponosni nacionalni sponzor manifestacije „Noć muzeja“. Ovaj kanal se nalazi u vlasništvu internacionalne medijske kompanije Viasat World, koja ima preko 100 miliona pretplatnika i proizvodi i distribuira najkvalitetnije zabavne sadržaje kroz više od dvadeset dokumentarnih, filmskih i sportskih kanala, u skoro 50 zemalja širom sveta. Pored kanala Viasat History, kompanija je u regionu od skoro prisutna i sa novim serijskim kanalom Epic Drama, kao i sa publici dobro poznatim kanalima TV1000, Vlasat History, Viasat Explore, Viasat Nature i Viasat History/Nature HD.

Prijatelj 15. Noći muzeja je mts, koji je prijatelj manifestacije trinaesti put zaredom. Već tradicionalni sponzori i podrška su: kompanija Coca-Cola i štamparija Grafix.

Vidimo se 19. maja!
Noć muzeja

Facebook.com/nocmuzeja
Instagram – @nocmuzejasrbija
Twitter @nocmuzeja

Fotografije visoke rezolucije
Video pokrivalica HD
www.nocmuzeja.rs

Za sve dodatne informacije molimo Vas da kontaktirate Sanju Ljumović (064.25.36.292) i Zoranu Minčić (063.868.39.26) PR tim Noći muzeja, na broj telefona 011.40.77.573 ili putem mejla pr@noćmuzeja.org

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: