Studentski ro(c)k u KST-u: Koncerti Goblina, KKN,…

Klub studenata tehnike organizovaće tri koncerta u svojoj kultnoj bašti u drugoj polovini septembra, a nastupaju Goblini, Kanda, Kodža i Nebojša, Stereo Deficit i drugi.

Septembarski ro(c)k kreće nastupom Arctic Monkeys tribute benda Stereo Deficita, koji će nastupiti u četvrtak 21. septembra. Pored pomenutih Monkeysa, na repertoaru će se naći i numere od Tool, Muse, Porcupine Tree, Rammstein, Queens of the stone age i drugih. Karte se mogu kupiti u pretprodaji na vratima kluba od srede do subote, od 23 do 02h, cena je 250 dinara.

Tri dana nakon njih, 24. septembra, pred krcatom baštom nas čeka nastup najvećeg domaćeg pank benda – Goblina! Njihov, sada već tradicionalni, koncert u bašti KST-a biće jubilarni 100. od ponovnog okupljanja benda. Kao predgrupe nastupiće Iskaz i Divlje svinje. Promo kontigent karata po ceni od 600 dinara biće uskoro rasprodat, a posle toga cena ide na 700 dinara. Prodajno mesto je isto kao i za Stereo Deficit.

Petak, 29. septembar, obeležava povratak Kande, Kodže i Nebojše u KST, a tu će promovisati i svoj novi album „Uživo!“. Publika će biti u prilici da se podseti kako izgledaju ,,Divni dani“, uveriće se da su ,,Kafane i rokenrol“ nerazdvojni, a desiće se verovatno i neki ,,Prekidi ponovo“… jer su ,,Prekidi stvarnosti“, kada je ovaj beogradski bend u pitanju, neminovni. Pored kluba, karte se mogu kupiti i u kafeu „Šikarica“ na vrhu Skadarlije po promo ceni od 500 dinara.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: