Studentska revija za privredno pravo

Sreda, 26.10.2016. godine je dan kada Studentska revija za privredno pravo (https://www.facebook.com/StudentskaRevija) od 18h čeka sa velikim zadovoljstvom sve zainteresovane da se upoznaju sa njenim radom na štandu Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu na 61. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga (hala 2, nivo A).

Studentska revija za privredno pravo je stručno-naučni časopis koji uređuju studenti poslovno-pravnog smera Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Ovaj časopis je posvećen pravnim aspektima privrede. Rad Revije je prepoznat u svetu kao dobar primer dodiplomskih istraživanja. Ove godine je izmedju ostalog predstavljena na British Conference of Undergraduate Research.

Značaj Studentske revije za privredno pravo je u tome što je studentima pružena mogućnost da objavljuju svoje radove. Na taj način mladi su upoznati sa najaktuelnijim temama iz svoje profesije, sa naučnim radom, ali i praksom, do kakvog spoja nije jednostavno doći. Osim toga, važno je napomenuti da je to prvi pravni časopis u Srbiji koji uređuju studenti i jedan od prvih takve vrste u jugoistočnoj Evropi.

Glavni cilj Revije jeste da transformiše talentovane studente iz pasivnih  studenata prava u aktivne tvorce akademskih radova.Iako znate da mnogi imaju samo reči hvale za naš rad, dođite i uverite se sami.Čekamo vas!

Studentska revija za privredno pravo primenjuje sistem otvorenog poziva za radove, te nam svoj rad možete poslati tokom cele godine, a nakon provere kvaliteta, isti će biti objavljen u narednom broju Revije! Više informacija na sledećem linku: http://selr.bg.ac.rs/srpski/radovi

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: