Student Adventures – Work&Travel predavanje u Studentskom gradu

Student Adventures sezona predavanja o Work&Travel programu se završava predavanjem u Studentskom gradu, 16. decembra u 19h u Klubu Magistrala!

Naše predavanje će vam otkriti sve što ste želeli da znate o programu kulturne razmene studenata Work&Travel u Americi! Zato ne štedite na pitanjima, jer tu smo da odgovorimo na sve što vas je uvek interesovalo a niste imali prilike da pitate.

Predavač i vlasnik agencije Dragiša Nikolić će vam pričati o svom višegodišnjem iskustvu i iskustvima mnogih polaznika, uz pomoć popularnog Srbina iz Amerike, specijalnog gosta – Danny Grozdića, stand up komičara koga najbolje poznajemo kao Serbian Lessons guy. 🙂

Dođite i naoružajte se pitanjima i ne propustite priliku da priredite sebi leto za pamćenje!

Agencija Student Adventures predstavlja jednu od onih “usputnih stanica” koja će vam za sigurno stvoriti uspomene vredne večnog evociranja. Nastala je pre 8 godina u želji da mladima pruži mogućnost putovanja, sticanja neprocenjivog životnog iskustva i zarade na jednom mestu. “Mi nismo za jedanput, mi gradimo ozbiljnu vezu!” je slogan koji najbolje opisuje Student Adventures agenciju. Više od 70% polaznika ove agencije bili su deo njihovog programa bar 2 puta do sada.Upravo ovaj podatak svedoči o kvalitetu usluge i poverenju koje se stiče kroz samu saradnju između studenata i tima Student Adventures. Tim Student Adventures agencije će se definitivno postarati da vam ovo leto bude jedno od najlepših, na vama je samo da napravite prvi korak i spremite se za nezaboravno životno iskustvo.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: