Student Adventures predavanje o Work&Travel programu!

Student Adventures predavanje o Work&Travel programu premijerno na Fakultetu organizacionih nauka 10. novembra u 20h!

Otkrivamo vam sve što ste želeli da znate o programu kulturne razmene studenata Work&Travel u Americi!

Predavač i vlasnik agencije Dragiša Nikolić će vam pričati o svom višegodišnjem iskustvu i iskustvima mnogih polaznika, uz pomoć popularnog Srbina iz Amerike, specijalnog gosta – Danny Grozdića, stand up komičara koga najbolje poznajemo kao Serbian Lessons guy. 🙂

Dođite i naoružajte se pitanjima i ne propustite priliku da budete za korak bliži jednom nezaboravnom letovanju!

Agencija Student Adventures predstavlja jednu od onih “usputnih stanica” koja će vam za sigurno stvoriti uspomene vredne večnog evociranja. Nastala je pre 8 godina u želji da mladima pruži mogućnost putovanja, sticanja neprocenjivog životnog iskustva i zarade na jednom mestu.
“Mi nismo za jedanput, mi gradimo ozbiljnu vezu!” je slogan koji najbolje opisuje Student Adventures agenciju. Više od 70% polaznika ove agencije bili su deo njihovog programa bar 2 puta do sada.Upravo ovaj podatak svedoči o kvalitetu usluge i poverenju koje se stiče kroz samu saradnju između studenata i tima Student Adventures. Tim Student Adventures agencije će se definitivno postarati da vam ovo leto bude jedno od najlepših, na vama je samo da napravite prvi korak i spremite se za nezaboravno životno iskustvo.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: