Striktno za punoletne: Skaj Vikler otkriva svoje 18+ tajne za Novu Godinu

Skaj Vikler se posle nekog vremena provedenog u ilegali vraća na scenu i za Novu Godinu, u svom fazonu, otkriva sve čari punoletstva! Kao i kakve veze s tim imaju Sergej Trifunović, bitkoini i Kanje Vest!

Šta sve možete kad jeste, a ne smete kad niste punoletni ili kako to bar izgleda iz njegove perspektive, Vikler Skaj obelodaniće na novogodišnjem partiju “Blaznavac NYE 18+”. A Đorđe Miljenović, kako je multi-talentovanom umetniku pravo ime, je u svom fazonu kao jednu od svojih najvećih klinačkih tajni naveo glumca Sergeja Trifunovića.

– Dok smo bli maloletni svi u kraju smo želelli samo jednu stvar. Bili smo jako nestrpljivi, jer pre osamnaeste godine nismo mogli da upišemo disk džokej fakultete „Sergej Trifunović“, kao svi u Beogradu.  Ja zato u “najluđoj noći” sviram ploče kao diplomirani DJ fakulteta „Sergej Trifunović“ , pa će se čuti i sa zvučnika ovaj put. Kako je ovo 18+ žurka, pustiću i neke svoje nove pesme koje nisu objavljene do sada, pošto nisu bile za maloletne. Mogu da vam kažem da su neke tematski u vezi sa Novom Godinom i snegom – originalan je Vikler kao i uvek.

Svi dobro pamte čuveni hit od Ajsa, Timbeta i Viklera “Bad Copy žurka”, koju su, barem u pesmi, svojevremeno posetili Dejvid Bekam, Roman Abramović i Andrej Ševčenko. Zato i ne čudi, što će jedan od gostiju na 18+ partiju biti slavni reper Kanje Vest.  

– Potrudićemo se da obezbedimo mikrofon da proglasimo pobednika koji je najviše bit koina poklonio disk džokeju i njegovom advokatu. Neke analize su pokazale da su to najbolje žurke na svetu, i da će zato doći Kanje Vest sa ortakom i njegovom devojkom da se opuste – duhovito objašnjava Skaj.

Jedna od okosnica domaćeg sastava Bad Copy, će svoje 18+ tajne obelodaniti zajedno sa Aleksandrom Markovićem Lamom iz pank benda Bolesna štenad, novom nadom srpske muzičke scene Tamarom Ristić – Kezz, kao i kvartetom poznatih beogradskih DJ-eva –  David, Rebel B, Djiz i Kawiar Manguera. Otkrivanje tajni se odvija na dva stedjža u kafe baru Blaznavac tokom novogodišnje noći, a karte su  od 1.500 d0 3.000 dinara. Sve informacije na FB stranici Blaznavca.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: