StandUpFest 2015 “Prst u oko” od 2. do 4. oktobra – Počinje prodaja karata!

Od 2. do 4. oktobra u Beogradu održaće se peti po redu StandUpFest, međunarodni festival stand up komedije. Prstom u oko, kako glasi ovogodišnji slogan festivala, otvaramo teme, razotkrivamo tabue, postavljamo pitanja i, sve to, uz mnogo smeha i autentičnog humora, po kome je ovaj festival već postao poznat u regionu i šire.

Prvi StandUpFest održan je 2011. godine, u vreme kada je organizacija Standup.rs pokrenula novi talas komedije u Srbiji i počela sa prvim stand up nastupima. Od tada je mnogo posla urađeno pa smo, uz osim hiljada nastupa koje su za našim komičarima, uspeli da otvorimo i prvi stand up klub u Srbiji „Ben Akiba comedy club & bar“ gde se nastupi redovno održavaju svake nedelje.

Stand up komičari koji ćete imati prilike da vidite na festivalu su u međuvremenu snimali i emisije u ovom žanru. Za Comedy central Extra kreirana je emisija Standup & more, koja je gledana širom regiona, a većina komičara koji su učesnici te emisije, pojaviće se i na našoj festivalskoj sceni.

Već pet godina, StandUpFest predstavlja najbolje stand up komičare iz čitavog regiona, tako će biti i ove godine.Kako je domaća publika već upoznata sa radom stand up komičara iz Srbije, domaći komičari će na festivalu ove godine premijerno izvesti svoje nove materijale, a oni iz regiona predstaviće se komedijom koju ranije nisu izvodili u našoj zemlji.

StandUpFest ove godine biće održan u Dvorani Doma Sindikata 2. i 3. oktobra, dok će treće veče festivala biti u Ben Akiba comedy club & bar-u, matičnom klubu mnogih komičara.

Program festivala po danima:

2. oktobar u 20 časova

Dvorana Doma Sindikata

Program vodi: Srđan Dinčić

Ana Zlatanović (Standup.rs)

Nikola Silić (Standup.rs)

Marina Orsag (HR)

Tihomir Paravina (HR)

Martina Ipša (SLO)

Nesha Bridges (Standup.rs)

Sr-an DInƒiå i Nesha Bridges

3. oktobar u 20 časova

Dvorana Doma Sindikata

Program vodi: Aleksandar Perišić

Tomislav Kozačinski (HR)

Miranda Lončar (BiH)

Tin Vodopivec (SLO)

Vlatko Štampar (HR)

Jelena Radanović (Standup.rs)

Srđan Dinčić (Standup.rs)

4. oktobar od 20 časova

Ben Akiba comedy club & bar

Tematsko stand up veče : “Ožalošćena porodica”

Stand up komičari na temu godinu dana rada Ben Akibe

Afer party / zatvaranje festivala

Prodaja ulaznica počinje 1. septembra.

Info o prodaji

Dvorana Doma Sindikata 2. i 3. oktobar

Cena ulaznice po danu: 600 i 800 dinara

Blagajna Dvorane Doma Sindikata www.dds.co.rs

Tel: 011 3234 849

Radno vreme: od 13 – 22 časa

Online prodaja karata www.ticketline.rs

Prodaja karata za 4. oktobar Ben Akiba comedy club & bar

Cena ulaznice: 500 dinara

Telefon za rezervacije: 060 3060 131

Producent i promoter: Standup.rs

www.standup.rs   www.standupfest.com

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Krušovice i SubBeerni centar otvaraju letnju baštu SubBeernog centra „Beer Garden by SubBeerni centar“. Na samom početku makiške strane Ade Ciganlije u prirodnom hladu šume i ove godine će se pored velikog izbora piva i hrane naći i bogat... Pročitajte više »»
  • Za mnoge svetske zvezde, jedno od takvih su i Lovefest i Vrnjačka Banja, festival u Evropi prema kome su mnogi bili skeptični, a onda se na prvu pesmu zaljubiliu masu, lokaciju i magična jutra u parku. Sven Vath – posle debija za pultom... Pročitajte više »»
  • U sredu 20. juna Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva Connecting organizuje prvi po redu Kad porastem biću… EDU Izazov na temu: “Kada ste poslednji put nešto naučili?” Činjenica je da formalni obrazovni sistem nije... Pročitajte više »»
  • ČETVRTAK 14.06. 17:00 DEADPOOL 2 akcija 117′ 350 dinara 19:00 OUŠNOVIH 8 akcija 110′ 350 dinara 21:00 SVET IZ DOBA JUTRE:UNIŠTENO KRALJEVSTO 3D akcija 128′ 450 dinara PETAK 15.06. 17:00 DEADPOOL 2 akcija 117′ 350 dinara... Pročitajte više »»
  • Bend E-Play objavio je 26. aprila 2018. godine album Sloboda, u izdanju promoterske kuće Long Play. Novom albumu prethodili su najavni singlovi i vizuelno upečatljivi spotovi Srešćemo se neki drugi put, Da budemo samo dobro i Šamarčina, od... Pročitajte više »»