Standup.rs i Ben Akiba Comedy Club&Bar vas pozivaju na večeri komedije

Izašao je JULSKI repertoar jedinog comedy club&bar-a u Beogradu koji možete u celosti pogledati na sajtu www.standup.rs i na FB stranici https://www.facebook.com/standuprs/?fref=ts, a mi izdvajamo tri nastupa kojim će Ben Akiba započeti vreli jul. Nastupi u julu će se održavati četvrtkom, petkom i nedeljom u 20:30.

U petak, 1. jula, u 20:30  održaće se Veče improvizacije! Nastupaju majstori ove veštine – Srđan Dinčić, Nesha Bridges i Aleksandar Perišić! Komedija improvizacije ili improv predstavlja scensku formu u kojoj se većina ili ceo izvedeni materijal smišlja na samoj sceni tokom nastupa. To znači da se sve priče, dijalozi i akcije izvode bez prethodno pripremljenog materijala tako da komičari kroz različite igrice demonstriraju svoju duhovitost, kao i brzinu smišljanja fora i odgovora u datoj situaciji.

U nedelju, 3. jula, u 20:30, nastupaće četiri komičara naše organizacije koji nemaju ništa zajedničko sem bavljenja stand up komedijom. Četiri različita profila će stati na scenu Ben Akiba kluba, a to su Nenad Stefanovski, Raša Nestorović, Nikola Radojlović i rezident komičar Nikola Silić.

U četvrtak, 7. jula u 20:30 je Veče crnog humora. Ako niste osetljivi na škakljive teme, znate da se smejete na sopstveni račun, i generalno vidite smešniju stranu čak i najmračnijih događaja – ovo je veče za vas. Nastupiće: Nemanja Živanović, Ana Zlatanović, rezident komičari Jelena Radanović, Aleksandar Perišić i Nikola Silić. Ne preporučujemo mlađima od 18 godina.

Repertoar za jul mesec pogledajte na gore navedenim linkovima, a rezervacije mesta možete napraviti na 060/ 30 60 131. Klub se nalazi u Savamali, Braće Krsmanovića 6.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: