Sreda je u znaku minimala

Ljubitelji minimala moći će ove srede da uživaju u fantastičnoj matine žurci pod nazivom „Kad je bal, nek je minimal” u bašti kluba KPTM uz sjajne goste iz inostranstva, Kirija Kornvela i E-day-a , a podršku će pružiti Depra koji stoji iza organizacije Falso Berlina.

Dnevni parti počeće sa programom od 16 časova, a iz organizacije poručuju da će za posetioce koji dođu u klub do 18 časova, ulaz biti besplatan.

Kiri Kornvel, di-džej i producent od ranije je poznat domaćoj publici po svojim nastupima u mnogim

beogradskim klubovima. Ovog puta u ludoj minimal vožnji pridružiće mu se E-day iz Švedske, kao i sjajni Depra iz Falso Berline kog domača klupska publika i te kako poznaje.

Kiri Kornvel dolazi iz Londona, svoju muzičku karijeru započeo je sredinom devedesetih kada eksperimentisao sa raznim muzičkim pravicama da bi se konačno pronašao u deep tech-house ritmovima i upravo u tom pravcu nastavio svoju di-džej ekspanziju. Nastupao je na mnogim andergaund događajima i festivalima kao što su EGG, Ministry of Sound, Pacha, East Village, Nomad, Basing House, Rhythm Factory.

Njegov muzički ukus godinama se razvijao pod uticajem legendi poput Princa i Dejvida Bouvija, ali iandergraund velikana kao što su Mihai Popoviciu, Barac i Archie HamIlton.

Depra jedan od osnivača organizacije Falso Berlina producent i vrsni di-džej čijim se nastupima domaća klupska publika uvek obraduje. Izdavao je muziku za Digital Structures, LoveZone records, Selected, Crossfade Sounds.

Više o ovom događaju možete pročitati na Fejsbuk event-u.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: