Smoke Mardeljano, Sale Tru, Marlon Brutal i Sale L prave surovi rep lom!

Surovi rep show održaće se ovog petka, 28. jula u KPTM bašti (Žorža Klemansoa 22) s početkom od 17 časova kada će na dnevnom koncertu nastupiti neki od najpopularnijih rep njuški sa ovih prostora, Smoke Mardeljano, Sale Tru, Marlon Brutal i DJ Sale L!

Uzimajući u obzir broj izvođača jasno je da nas očekuje svojevrstan mini festival crnog zvuka u bašti jednog od najpopularnijih mesta u gradu, a reperi su se opasno naoštrili i obećavaju sjajan provod uz odlično live izvođenje!

9625 je bio kažnjenički broj Miloša Stojanovića u vaspitno-popravnom domu u Kruševcu, poznatijem kao „Sivi dom“. Miloš danas nastupa širom Balkana kao Smoke Mardeljano, i jedan je od najcenjenijih andergraund hiphop izvođača iz Srbije.

„Rep je za mene skoro pa nešto živo. Toliko mi malo fali da rep smatram živim bićem“, kaže Smoke Mardeljano posle spota „Ja, repujem“ u VICE filmu Stefana Veselinovića.

Dvadesetpetogodišnji reper iz Vijetnama na Voždovcu poslednjih godina sebi oštro krči put na balkanskoj rep sceni. Njegova veština, flou, pančevi, fristajlovi, bumbep zvuk i životna priča iz koje se svakodnevno trudi da izvuče pouke i podeli ih sa drugima čine ga jednim od najautentičnijih i najdarovitijih hiphop muzičara na ovim prostorima.

Reper sa novobeogradskog betona, Aleksandar Lazić poznatiji pod pseudonimom Sale Tru. Već dugo je na našoj rep sceni i važi za momka koji je vratio g funk na domaću scenu. Svoj prvi tekst napisao je u osmom razredu, a rep je kao što i sam rekao, jedina vrsta muzike u kojoj može da bude najkreativniji, a da pritom ne bude restriktivan u pisanju tekstova što iz godine u godinu dokazuje. Važi za repera koji je bez albuma uspeo da zadobije sipmatije publike i da utaba sebi stazu na sam vrh domaće scene. Tralalala, U kraju, Ic ol gud bejbe, bejbe, samo su neke od pesama koje su mu to omogućile.

Marlon Brutal, čovek koji se više od decenije bavi hip-hop muzikom. Pre 5-6 godina, bio je na vrhuncu karijere gde su ga lansirale brojne sada već kultne numere srpskog repa, kao i projekti kolektiva Fantastična Četvorka, turneja po Rusiji sa Beogradskim Sindikatom, nastup u Beogradskoj Areni itd. I taman tu negde kad je trebalo da napravi dugoočekivan samostalan proboj na sceni, viša sila je umešala prste. Marlon je morao biti podvrgnut operaciji glasnih žica, karijera mu je bila pod znakom pitanja. Oporavak je bio dugotrajan, ali uspešan. Sve što je skupljao u sebi tokom godina, Marlon je bez dlake na jeziku prosuo preko Coby-jeve matre u Bassivity studiju, i time najavio povratak na scenu – na sam vrh, gde i pripada.

U petak očekujte samo masnu repčinu koja se nikako ne sme propustiti! Nakon koncerta, sledi i žurka koja će trajati sve do ranih jutarnjih časova!

Zbog velikog interesovanja iz organizacije poručuju posetiocima da dođu malo ranije kako bi na vreme obezbedili karte koje će se kupovati na ulazu u klub.

Više o ovom događaju na Facebook event-u.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: