Serijal “Kad je bal nek je minimal” ponovo na programu KPTM-a

Klub KPTM nastavlja sa popularnim konceptom žurki „Kad je bal nek je minimal” koji je letos pokrenut sa ciljem da unese novu, svežu energiju u klupski život Beograda. Posetioci će moći da uživaju u početku novog serijala već od subote 21. januara s početkom od 23h.

Novi zimski serijal žurki razlikovaće se od letnjeg i po terminu, ali i po tome što se imena DJ-eva neće objavljivati već će vas svaki put očekivati iznenađenje za mix pultom. Ideja je da se širi sama ljubav prema muzici, bez obzira na ime koje je predstavlja.

Iz organizacije poručuju da će posetioci, pored dobro poznatih izvođača koji su nastupali sredom u u sklopu dnevnih žurki, moći da očekuju i brojna osveženja u vidu novih imena koja će na svojstven način začiniti ovu priču.

Da podsetimo, tokom prošlog leta u klubu KPTM nastupala su neka od najvećih imena domaće i svetske elektronske scene kao što su Marko Nastić, Doubting Thomas, Petar Cvetković, Shoxy, Kirri Cornwell, Shekimon, Goya, Vladimir Dragaš, LukaVi/Acid Cabbage, Depra, 031 Republic, Tijana Kabić, Mischo Kerkez, Besuu, Sloxxx, DBDZ, Layzie i drugi.

Žurka na kojoj je Marko Nastić nastupao, a koja je i zatvorila letnju sezonu, bila je jedna od najposećenijih prošle sezone.

Očekujemo još puno novih imena, ali i nove publike koja će prepoznati sjajnu atmosferu specifičnu upravo za ovaj program.

Vidimo se uskoro na starom mestu, uz dobro poznatu energiju!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: