Serbia Color Festival

Serbia Color festival se organizuje od strane organizacije “Green Future“ koja ima za cilj unapređenje životne sredine, edukaciju građana u različitim poljima zaštite životne sredine kao i da mladima približe kulturni aspekt različitost kroz aktivnosti organizacije.
U okviru organizacije organizuju se različiti sportsko-edukativno-zabavni događaju, gde je jedan od njih upravo “Serbia Color festival“.
Ideja Serbia Color festivala je upravo ta, da se jedan svetski brend predstavi i kod nas, jer sam festival promoviše, različitosti u vidu šarenih boja, koje predstavljaju različitost ljudi, karaktera, nacionalsnoti, vere i sl. “Svi smo različiti ali na jednom mestu“, je upravo motiv kojim se vodi festival.
BenradBodo-SCF-25
Festival se realizuje u Adi – Adice, 11. juna. U okviru festivala, organizovaće se dnevni program sa početkom od 18h, dok će noćni program početi u 23h.
terkep-1
Sajt sa svim neophodnim informacijama (redovi vožnje do Ade, kao i line-up za večernji program su na sajtu): http://serbiacolorfestival.com/
SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: