Saopštenje: CikloFest – prodajna izložba bicikala i opreme za bicikle u Pančevu

Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva Connecting vas sa velikim zadovoljstvom poziva na prvi po redu CikloFest koji će biti održan u subotu 03. juna, od 12 do 18h u gradskom parku „Baratuna“ u Pančevu.

CikloFest je zamišljen kao događaj koji će okupiti strastvene zaljubljenike u biciklizam kao i sve ostale koji žele da saznaju nešto više o ovom ekološki najtolerantijem prevoznom sredstvu. Tokom događaja građani i građanke Pančeva imaće prilike da se informišu o biciklističkim trkama i manifesatcijama širom Srbije,  kupe bicikle i opremu za bicikle i nauče kako da poprave bicikl.

Program CikloFesta podeljen je na sledeće tematske celine:

12-18h – Cikloturizam – Predstavljanje putovanja, biciklističkih ruta i zanimljivih destinacija koje se mogu posetiti biciklom.

13h – Svečano otvaranje matifestacije – Predstavljanje organizatora i ReBike servisa za iznajmljivanje bicikala.

12-18h – Pimp your bike – Radionica u okviru koje će posetioci imati priliku da zajedno sa iskusnim majstorima nauče kako da urade manje popravke i unaprede svoj bicikl.

12-18h – Revijalno izvođenje trikova u skejt parku – Ljubitelji ekstremne vožnje i izvođenja trikova na biciklu za posetioce će prirediti šou sa mnogo zanimljivih trikova.

12-18h – Izložba bicikala i prateće opreme – Predstavljanje bicikala, dodatne opreme i usluga izlagača.

Prvi po redu CikloFest okupiće na jednom mestu lokalne servise, manifestacije, prozvođače bicikala i organizacije koje sa bave promocijom biciklizma.  Tokom festivala svečano će se predsatviti i ReBike servis za iznajmljivanje bicikala, prvo društveno preduzeće koje pokreće Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva Connecting. Cilj im je da podstaknu svoje sugrađane/ke da koriste bicikl kao javno prevozno sredstvo. Na taj način žele da utiču na smanjenje zagađenja, gužvi u saobraćaju i na fizičku pokretljivost ljudi.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: