SAMO ZA 21+: Biće vruće – otvara se rok Favela na Savi!

Parti mapa Beograda ove sedmice dobija jedinstveno osveženje! Sava postaje bogatija za splav Soul Favela, novo mesto koje će predstavljati utočište za malo stariju gradsku koja prepoznaje kvalitetan alternativan zvuk!
U prestonici Srbije na reci praktično ne postoji mesto za malo iskusnije lljubitelje alternativnih muzičkih pravaca, što je upravo ideja ove savske Favele.  Splav će se nalaziti na Savskom keju, koji je svakako epicentar letnjeg provoda u Beogradu, ali će biti malo izdvojen od ostalih klubova na vodi. Tačnije, smešten je tačno kod Ušća, kao poslednje plovilo kad se krene od Brankovog mosta ka Ušću. U prvom planu će biti rok, pop, indi, disco i funk ritmovi, ali sa koketiranjem sa drugim srodnim pravcima.
Svečano otvaranje zakazano je četvrtak (16. jul), kad će za dobru atmosferu biti zaduženi DJ Makinwa i prijatelji.  Dan kasnije (petak, 17. jul) za pultom će biti Ognjen Krstić, čovek koga pola grada zna kao „Ognjen Igranka“ zbog ludačkih spojeva plesnih muzičkih stilova i DJ koji garantuje jedan od najvrelijih dens florova u gradu. U subotu je Nebojša Intruder, član benda Intruder i DJ kolektiva Navigatorz, a ulaz je slobodan sva tri dana.
DJOgnjen1
Vikendom će na vratima kluba važiti okvirna starosna granica od 25+, a četvrtkom i ostalim danima 21+. Splav će u početku raditi četrtkom, petkom i subotom, a tokom sezone će se održavati i veliki koncerti, kao i gostovanja stranih DJ-eva.
SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: