Repčuga sa ulica: Bad Copy, Who See i KrankenŠvester spremaju haos!

Beogradske ljubitelje hip-hopa čeka pravi spektakl pošto će sve zvezde regionalne rep scene, predvođene sastavima Bad Copy, Who See i Krankenšvester, 28. oktobra okupiti na velikoj Street Code žurki!

Ovo će biti prvi put da se u Beogradu na jednoj partiju okupi ovakva regionalna All stars postava, koja će okupiti glavne rep asove iz Srbije, Hrvatske i Crne Gore!  Nastupiće ukupno devet sastava, odnosno više od 20 repera, a čast beogradske scene uz Ajs Nigrutina, Skaj Viklera i Timbeta brani i Prti Bee Gee duo Mikri i Eufart, zatim Bvana iz lagune, Smoke Mardeljano i Klika. Tu su i Nišlije Stereo Banana, dok je posebna poslastica nastup ad hok sastava Sve barabe, koji čini većina gore pobrojanih umetnika. Sastav Who See je već godinama među liderima regionalne scene, a Đe se kupaš, Nemam ti kad, Regeton Montenegro i njihovi drugi hitovi govore i više nego dovoljno o njima. A tu je i jedan od najaktuelnijih hrvatskih rep bendova KrankenŠvester, kao i Kiša Metaka.

– Spremite se za pravu repčugu sa ulica! Ovakva ekipa dugo, a možda i nikad nije viđena na samo jendom koncertu kod nas. Ozbiljno smo zagrejani! Želimo da pokažemo svima kao hip-hop muzika na ovim prostorima može da parira ostalim svetskim rep scenama. Naravno, spremamo i mala iznenađenja! A sve ćete saznati na koncertu – poručio je pred koncert Mikri iz dvojca Prti Bee Gee.

prti-bee-gee

A da proverite da li će to biti „ljubav ili pivo“, „crno ili belo“, ali i kako je na „Bad Copy žurki“ možete 28. oktobra u Hali 5 Beogradskog sajma.  Karte su u pretprodaji po ceni od 490 dinara, dok će na dan koncerta koštati 690 dinara.  Ulaznice se mogu kupiti u DD Tickets u Beogradu (ul.Strahinića Bana 22), i u svim Win-Win radnjama širom Srbije, kao i online putem sajtawww.ddtickets.rs – opcija print at home.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: