Rad, rad i samo bleja sa Sajsi MC u KPTM-u

Sajsi MC zvanično promoviše novi album „Rad, rad i samo bleja“ na Dan zaljubljenih ove srede 14. februara u klubu KPTM uz podršku DJ BKO.

Sajsi se vraća u svoj kako sama kaže “omiljeni beogradski klub” KPTM, da bi u novom prostoru zatvorene bašte promovisala materijal sa nedavno izdatog albuma “Rad, rad i samo bleja”. Sam album je nastajao tokom dugog period saradnji sa dobro poznatim beogarskim DJ BKO-om, a publika je mesečno dobijala nove pesme i spotove tokom cele godine, na šta je ovaj naoštreni trojac, koji uključuje i Tijanu, u decembru izbacio tri pesme kako bi u velikom stilu stigli na finiš 2017. Stoga će 14. februara na Dan Zaljubljenih (Svetog Valentina) ili kako drugi vole da kažu, Svetog Trifuna, jedna Sajsi svetica uz pomoć nekoliko svojih prijatelja i saradnika prirediti veliki nastup sa pesmama sa novog albuma, ali i starim hitovima i saradnjama koje publika vrlo dobro zna.

https://www.youtube.com/watch?v=Q27lzhLTw5Y

Ovo će svima koji dođu, biti ispit u februarskom roku koliko su pratili izlazak albuma cele prošle godine i učili muzičko gradivo. Sajsi voli da iznenađuje publiku, te je na ovom nastupu sve moguće, ali sigurno je da će publika uživati i đuskati cele noći i da će nakon ovog nastupa imati nesanicu. Čekamo se 14. 2. u KPTM-u na zajedničku bleju,a do tada samo rad i rad.

Više informacija možete pogledati na ovom linku:

https://www.facebook.com/events/1531315583604800/

Žurka počinje od 23h a trajaće do četiri ujutru, nakon čega počinje after party na kom će nastupati Goya i Joma Maja, a zvanični event možete pogledati ovde

https://www.facebook.com/events/1320242661455437/

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: