Psihološko savetovalište za studente slavi svoj 10. rođendan!

Psihološko savetovalište za studente slavi svoj 10. rođendan!

Naša priča je počela pre 10 godina, a danas smo ovde upravo zahvaljujući svim organizacijama koje su nas do sada podržale, prepoznale i verovale našoj ideji, kao i volonterima i terapeutima koji su neiscrpno godinama uz veliku količinu entuzijazma i nesebičnog rada omogućavali da postanemo baš ovo što danas jesmo.

Želja nam je da Vas 22. i 23.05. pozovemo na proslavu naše desetogodišnjice koju ćemo obeležiti nizom aktivnosti:  22.05. u 12č u maloj sali SKC-a (http://j.mp/adresaa) održaćemo okrugli sto na temu “Potrebe mladih kao prioritet društvenih organizacija i institucija”.

22.05. u 15č u maloj sali SKC-a počinje psihodramska radionica na temu “HUMOR, terapijski začin na psihodramski način”. Za ovu radionicu su potrebne prijave na imejl aleksandrapopovic128@gmail.com

23.05. u 17č vas pozivamo u na svečano obeležavanje desetogodisnjice koje će se održati u dvorištu banovine i to kroz predavanje „PSIHOLOGIJA I HUMOR“, psihološkinje Maje Delibašić na temu “Humor u psihoterapiji” i predavanje sa elementima stend-ap nastupa glumice, autorke i stend-ap komičarke Mariane Aranđelović na temu “Humor – odgovor zdravog razuma i plemenitog duha”. Za ovaj događaj su potrebne prijave na mejl psychonis1@yahoo.com

Veliko nam je zadovoljstvo da svi vi koji naš rad partite ili ste na neki način u njemu učestvovali, budete deo našeg slavlja. Zato pozivamo sve volontere, predavače i terapeute koji su ikada bili deo našeg tima, kao i predstavnike svih organiacija koji su zainteresovani i podržavaju naš rad, ali i sve studente i mlade u Nišu da nam se pridruže i budu deo naše priče.

Vaše Psihološko savetovalište za studente Studentskog kulturnog centra Uneverziteta u Nišu

www.savetni.org

Psiholosko savetovaliste za studente @PsihoSavet

psychonis1@yahoo.com

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: