Prvi ‘GeekNight’ 28. januara u SKC-u

U četvrtak 28. januara, s početkom od 19:30 časova, prostorije SKC-a ugostiće prvo po redu ‘GeekNight’ okupljanje u organizaciji udruženja HeapSpace. Zainteresovani koji budu prisustvovali ovom događaju imaće priliku da čuju predavače eksperte koji će govoriti o rešavanju specifičnih tehnoloških problema, dok će u delu predviđenom za networking moći da se povežu sa ostalim učesnicima.

Nakon uvodnog otvaranja i kratke zdravice, sledi predavanje Jovana Erčića (Spice Factory) i Vukašina Vukoja (Kubernetes). Eričić će prisutne upoznati sa platformom React.js, te proći kroz osnovne koncepte prilikom implementacije, kao i šta njena primena znači za same korisnike.

Sa druge strane, Vukašinovo predavanje fokusiraće se na Kubernetes, te će se govoriti o konkretnim problemima koje on rešava, dok je ostavljeno dovoljno vremena i za live demo.

Prijavi se već danas

Nakon predavanja, prisutni će moći da se upoznaju i povežu u delu predviđenom za networking koji će se održati u kafiću SKC-a, tokom kojeg mogu razmeniti ideje i znanje vezano za različite tehnološke teme. Iz organizacije napominju da je ulaz za događaj u potpunosti besplatan za sve koji se bave ili interesuju za nove tehnologije.

Prijave za najavljeno okupljanje se mogu ispuniti već danas, a više informacija dostupno je na zvaničnom sajtu HeapSpace udruženja.

Izvor: Netokracija

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: