Prilike za smeh u klubu Ben Akiba

Prva polovina junskog repertoara ispunila je očekivanja publike koja je dolazila u velikom broju da isprati sjajan program organizacije Standup.rs u klubu Ben Akiba. Druga polovina juna takođe obećava dobar provod i izdvojićemo nastupe za koje ima još uvek mesta za rezervaciju.

U četvrtak, 16. juna sa početkom u 20:30, u goste nam ponovo dolazi Martina Ipša, najbolja slovenačka komičarka, koju ste do sad imali prilike da vidite kako u Ben Akibi, tako i na festivalima u Beogradu i regionu! Na nekima je nastupala, a neke i sama organizovala! Pored Martine nastupaće i prva komičarka organizacije Standup.rs – Jelena Radanović koja je već uveliko poznata po svom britkom jeziku i kvalitetnom humoru.

U nedelju, 19. juna, sa početkom u 20:30, nastupaće Nemanja Živanović, Nebojša Potkrajac, Ana Zlatanović i rezident komičarka Jelena Radanović.

U utorak, 21. juna u 20:30 publiku očekuje jedno od omiljenih večeri, a to je Veče CRNOG humora! Nastupaće: Ivan Nikolić, Nikola Radojlović, Nemanja Živanović, Nemanja Dimitrijević i rezidenti scene Jelena Radanović i Nikola Silić. Veče koje ne ostavlja publiku ravnodušnom!

U četvrtak, 23. juna, sa početkom u 20:30, publiku će nasmejati Igor Krišan, Nenad Stefanovski, Nikola Radojlović i Raša Nestorović.

U nedelju, 26. juna, u 20:30 časova, komičari koji će udružiti snage su Ivan Nikolić, Nenad Stefanovski i rezident komičar Nikola Silić, koji je između ostalog poznat publici po sjajnim animacijama pod imenom ABVH.

Imate razloga da posetite sajt www.standup.rs ili Facebook stranicu  https://www.facebook.com/standuprs/?fref=ts , pogledate repertoar i rezervišete mesta na 060/ 30 60 131. Rezervišite vaša mesta na vreme i dođite u Ben Akiba comedy club&bar koji se nalazi u Braće Krsmanovića 6 u Savamali!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: