Prezentacija rada Psihološkog savetovališta za studente – Studentski kulturni centar Niš gost u DKSG

U utorak 26. aprila u 13 sati u Maloj sali Doma kulture „Studentski grad“ biće održana prezentacija rada Psihološkog savetovališta za studente Studentskog kulturnog centra Niš.

U cilju umrežavanja Studentskih kulturnih centara Srbije gosti DKSG u aprilu bili su Studentski kulturni centar Kragujevac i Studentski kulturni centar Niš. Dom kulture „Studentski grad“ bio je gost Studentskog kulturnog centra Beograd i Studentskog kulturnog centra Kragujevac. Saradnja Studentskih kulturnih centara se nastavlja i u maju, a za kraj aprila gosti u DKSG biće Psihološko savetovalište za studente SKC Niš.

Psihološko savetovalište za studente obavlja svoje aktivnosti od aprila 2005. godine, najpre kao Pilot projekat Saveza studenata Univerziteta u Nišu i udruženja studenata psihologije „PsihoN“, a danas kao deo Studentskog kulturnog centra Niš. Sve aktivnosti savetovališta organizovane su u četiri sektora (direktno savetovanje; sos-teleapel služba; edukativni i istraživački sektor). Usluge savetovališta su besplatne i dostupne svim studentima niškog Univerziteta. Rad savetovališta nadgleda prof. dr Bojana Dimitrijević, pri čemu su koordinatori sektora i volonteri diplomirani psiholozi i studenti psihologije.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: