Potter Mania 2016 u Domu omladine Beograda

Verovatno ne postoji osoba koja nije čula za serijal o čarobnom dečaku Hari Poteru, a mnogo je onih koji su uz tu knjigu odrasli i potajno želeli da budu deo tog sveta.

Vremenom je ova priča postala svetski fenomen koji, iako je knjiga završena, i dalje živi i ima sve više vernih fanova. Ovo je godina ponovnog buđenja čarobnjačkog sveta, autorka knjiga Dž. K. Rouling je radila na predstavi, novom filmu i knjizi. Prošle godine je u Srbiji održana prva Potter Mania u organizaciji udruženja Sakurabana, a ovog aprila ćemo se ponovo okupiti u Domu omladine Beograda i zajedno uploviti u svet magije.

Tokom dana će posetioci imati priliku da odaberu za koju će kuću da se takmiče u brojnim igrama koje smo im pripremili. Naravno, tu će biti i nagrade za najbolje kostimirane likove, za najvisprenije i one koji su najbolji stratezi. Takmičenje nije obavezno tako da će posetioci moći i da čuju različita predavanja, učestvuju u kreativnim radionicama ili prosto da uživaju u sajamskom delu događaja. Ove godine ćemo malo pričati i o nekim ozbiljnijim temama, kontroverzama koje prate ovaj serijal, tako da će biti za svakoga po nešto.

Više informacija uskoro!

Više informacija: www.facebook.com/events/920649741389630/

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: