Pogledajte fotografiju o kojoj priča ceo svet

Sven Vath, tehno legenda koja će 4. avgusta nastupiti na Lovefestu ovih dana je glavna tema među klaberima u svetu. Kao veliki fan fudbala, Vath je usred nastupa na jednom od festivala “uhvaćen” dok prati fudbalsku utakmicu između Nemačke i Slovačke.

Iako je njegova koncentracija bila podeljena između više desetina hiljada ljudi koji su hipnotisano pratili njegov set i fudbalskog meča, Sven Vath je još jednom dokazao da je pionir elektronske muzičke scene kome multitasking ne predstavlja nikakvu prepreku.

Njegov nesvakidašnji akt spazilo je oštro oko jednog od tviteraša @iamdetboi, čija je fotografija posle objavljivanja na društvene mreže obišla ceo svet. Nemačka je na kraju pobedila Slovačku rezultatom 3:0, a njen vatreni fan je imao samo razlog više da svojim zvukom oduva publiku.

Sreća da Olimpijske Igre počinju dan posle njegovog nastupa na festivalu ljubavi, te smo sigurni da će Sven imati oči samo za brojne fanove koji ga već željno iščekuju.

Inače, Sven Vath će na desetom izdanju Lovefesta nastupiti u okviru specijalne Cocoon večeri, a za di-džej pultom će mu se pridružiti Daniel Stefanik, Markus Fix i Ilario Alicante, dok će domaća podrška biti jedan od pionira srpske elektro scene Vlada Janjić.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: