Počinje sezona razgledanja: Beograd vaš domaćin

U petak, 24. marta, počinje deveta sezona razgledanja Beograda iz otvorenog autobusa BS Turs „Beograd vaš domaćin“.

Takođe, počinje i četvrta sezona kombinovanog razgledanja grada autobusom i brodom, pod nazivom „Beograd vaš domaćin – najbolji način da otkrijete i doživite Beograd sa reka“.

Redovni polasci otvorenog autobusa su svakog dana u 11.00 i 13.00, sa Trga Nikole Pašića. Trajanje vožnje je 70 minuta, tokom koje se preko audio vodiča na srpskom, ruskom, engleskom, francuskom, nemačkom, turskom, grčkom i italijanskom jeziku može čuti priča o najpoznatijim turističkim atrakcijama i lokacijama u našem gradu.

Karte po ceni od 600 RSD za odrasle i 400 RSD za decu mogu da se kupe u info centru TOB u Knez Mihailovoj 5, u poslovnici BS Turs, Savski trg 1-a, kao i u autobusu pre samog razgledanja.

… doživite Beograd sa reka

Tura „Beograd vaš domaćin – najbolji način da otkrijete i doživite Beograd sa reka“ je kombinovan program razgledanja grada otvorenim autobusom i brodom, koji će se realizovati svakog petka i subote u ovoj turističkoj sezoni.

Polasci su sa Trga Nikole Pašića u 17.00, a razgledanje obuhvata vožnju otvorenim turističkim autobusom po standardnoj trasi, a zatim plovidbu turističkim brodom Stevanske livade, usidrenog kod splava Gabijano.

U pratnji turističkog vodiča, na srpskom i engleskom jeziku, posetioci mogu da uživaju u plovidbi od sat i po duž 20 kilometara obale Dunava i Save.

Karte po ceni od 1200 RSD za odrasle i 600 RSD za decu do 12 godina mogu da se kupe u info centru TOB u Knez Mihailovoj 5, 011/2635-622, i poslovnici BS Turs, Savski trg 1-a 011/7614-693, 011/6688-448.

Izvor: Dan u Beogradu

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: