Početak marta u Ben Akiba Comedy Club&Bar-u

Ben Akiba comedy club&bar je započeo mart sa standardno dobrim repertoarom, a što se tiče prve polovine marta izdvajamo tri stand up nastupa koja ne želite da propustite. U pitanju je miks mlađih i starijih komičara organizacije Standup.rs.

U sredu 9. marta, sa početkom u 20:30 časova je Veče 5 komičara! Nastupaju Nemanja Živanović, Nebojša Potkrajac, Nenad Stefanovski, Raša Nestorović i Nemanja Dimitrijević kao MC.

Sledećeg dana, u četvrtak 10. marta, u 20:30 časova nastupaju Miloš Radojković, Ivan Nikolić, rezident komičar Aleksandar Perišić i Nemanja Dimitrijević kao MC.

U nedelju 13. marta, u 20:30 časova, nastupaju Igor Krišan, Nenad Stefanovski i rezident komičar Nikola Silić. Ove večeri je Nebojša Potkrajac MC.

Standup.rs podiže zabavu na viši nivo što je beogradska publika prihvatila i zato se traži karta više! Dođite u Ben Akiba comedy club&bar koji se nalazi u Braće Krsmanovića 6 u Savamali i proverite zašto je tako.

Izdvojili smo ova tri nastupa, a ostatak martovskog repertoara možete pogledati na sajtu www.standup.rs i Facebook stranici https://www.facebook.com/standuprs/?fref=ts . Telefon za rezervacije je 060/ 30 60 131 i karta je 250 dinara.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: